Autotarrat

Autotarrat yksityis- ja yritysautoon

Autotarrat ovat hyvin monikäyttöisiä ja ne sopivat niin yksityis- kuin yritysautoonkin. Yksityisautossa voit esimerkiksi kertoa tarran avulla ketä autossasi matkustaa. Perinteisten ”Baby on board” -autotarrojen lisäksi liikenteessä on alkanut näkyä myös esimerkiksi ”Dog on board” -autotarroja, mikä kuvaa hyvin sitä, kuinka koirat ovat todella ottaneet paikkansa perheessä muiden jäsenten joukossa. Voit koristella autotarrojen avulla niin autosi sivuosat, konepellin kuin katonkin ja saada näin aikaan erityisen persoonallisen kulkuneuvon. Yrityksen käytössä olevat autotarrat ovat tehokas markkinointikeino.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

autotarrat kuin Tarrat

Autotarrat | Tarrat

(180.00x200.00 mm)

autotarrat kuin Muovikyltti Väripainatus

Autotarrat | Muovikyltti Väripainatus

(310.00x210.00 mm)

autotarrat kuin Vinyyliteksti

Autotarrat | Vinyyliteksti

(130.00x220.00 mm)

autotarrat kuin Vinyyliteksti

Vinyyliteksti

(271.00x150.00 mm)

autotarrat kuin Vinyyliteksti

Vinyyliteksti

(310.00x100.00 mm)

autotarrat kuin Muovikyltti Väripainatus

Muovikyltti Väripainatus

(430.00x338.00 mm)

Autotarrat varmistavat yrityksesi näkyvyyden

Autotarrat yrityksesi autoissa varmistavat sen, että yrityksesi tulee nähdyksi yrityksesi autojen ollessa liikenteessä. Autotarrat ovatkin yllättävän tehokas markkinointikeino. Ne eivät maksa paljon, mutta näkyvät silti laajalla alueella ja herättävät kiinnostusta.

 

Yrityskäyttöön tulevat autotarrat kannattaa suunnitella siten, että ne huokuvat yrityksesi brändiä. Joillakin toimialoilla toimii parhaiten hillitty tyylikkyys, kun taas toisilla humoristisempi sävy voi olla parempi. Suunnitellessasi yrityksen autotarroja, ota siis aina huomioon yrityksen pääasiallinen kohderyhmä ja mieti millaiset autotarrat puhuttelevat juuri tätä ryhmää.

 

Yrityskäytössä olevien autojen autotarrat voivat sisältää myös yrityksen yhteystiedot. Esimerkiksi ympäri kaupunkia ajava pizzataksi varustettuna yrityksen logolla ja yhteystiedoilla saattaa saada aikaan pizzanhimoa. Kun yrityksen yhteystiedot näkyvät selvästi, saattaa moni pizzaa haluava asiakas tarttua luuriin ja tilata pizzaa suoraan kotiin.

 

Yritykselle autotarrat ovat edullinen markkinointikanava. Monessa yrityksessä juuri markkinointi syö ison osan yrityksen budjetista, mutta autotarrat ovat huokea valinta, joiden vaikutus voi kuitenkin olla yllättävän suuri. Oikein valittu autotarra saattaa antaa yrityksellesi yllättävän suuren kilpailuvaltin, minkä vuoksi autotarrat ovatkin yritykselle hyvä investointi!

 

Autotarrat yksityiskäyttöön

Autotarrat ovat hyvä valinta myös yksityiskäyttöön ja omaan henkilökohtaiseen autoon. Tällöin tarroissa voi suosia esimerkiksi humoristista otetta. Jopa turvavälin tärkeydestä muistuttava teksti voi olla hauska, kun se on muotoiltu pilke silmäkulmassa. Voit kertoa yksityisauton autotarroilla esimerkiksi autosi matkustajista.

 

”Baby on board”, ”Twins on board” tai ”Dog on board” -tyyppiset tarrat ovat suosittuja ja hauskoja. Usein muut autoilijat suhtautuvat tavallista varovaisemmin autoon, jossa on ”Baby on board” -autotarra, puhumattakaan autosta, josta löytyy ”Twins on board” -tarra ja myös ”Dog on board” -autotarra voi saada muiden tiellä liikkujien huomion kiinnittymään. ”Dog on board” -autotarra kun varoittaa siitä, että esimerkiksi parkkipaikalla autosta saattaakin sujahtaa ulos koira, jonka suhteen kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta. Yksityiskäyttöön tulevien autotarrojen suunnittelussa voit leikitellä väreillä ja teksteillä ja päästää luovuutesi valloilleen!

 

Autotarrat edullisesti netistä

Autotarrat on mahdollista hankkia edullisesti netistä omien suunnitelmiesi pohjalta. Suunnittelutyökalumme opastaa sinut vaihe vaiheelta suunnitteluprosessin läpi ja näyttää koko ajan mitä suunnittelemasi autotarrat maksavat. Voit vaikuttaa tarrojesi hintaan valinnoillasi. Edulliset hintamme pitävät kuitenkin huolen siitä, että voit suunnitella ja tilata upeat autotarrat edulliseen hintaan. Näissä tarroissa hintalaatusuhde on paikallaan!

 

Esimerkiksi yritykset voivat käyttää autotarroja edulliseen markkinointiin. Ei olekaan ihme, että esimerkiksi pizzataksit suosivat näyttäviä autotarroja! Myös yksityiskäytössä olevan auton ilme muuttuu näppärästi ja edullisesti autotarrojen avulla.