Nimikyltit

Nimikyltit kohottavat ammattistatusta

Nimikyltit ovat tyylikäs valinta! Ne soveltuvat esimerkiksi lääkäreille, jotka kohtaavat päivittäin asiakkaita ja jotka haluavat antaa itsestään ammattimaisen ja henkilökohtaisen ensivaikutelman. Nimikyltit auttavatkin luomaan mielikuvaa oman alansa asiantuntijasta ja rautaisesta ammattilaisesta. Nimikyltti takin rintapielessä auttaa asiakasta tai potilasta myös painamaan nimesi mieleen. Nimikyltin käyttäminen onkin suositeltavaa monenlaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Voit luoda hetkessä edulliset, mutta laadukkaat ja näyttävät nimikyltit sivustomme näppärän suunnittelutyökalun avulla. Kylttiin kaiverretaan haluamasi kuva ja teksti. Voit myös valita kylttisi koon tarpeesi mukaan. Pienimmät nimikylttimme ovat kooltaan 50 mm x 20 mm ja suurimmat 80 mm x 50 mm.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

nimikyltit kuin Nimikyltti

Nimikyltit | Nimikyltti

(80.00x25.00 mm)

nimikyltit kuin Nimikyltti

Nimikyltit | Nimikyltti

(80.00x25.00 mm)

nimikyltit kuin Nimikyltti

Nimikyltit | Nimikyltti

(80.00x25.00 mm)

nimikyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Nimikyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(250.00x15.00 mm)

nimikyltit kuin Nimikyltti

Nimikyltit | Nimikyltti

(50.00x40.00 mm)

nimikyltit kuin Nimikyltti

Nimikyltti

(80.00x25.00 mm)

nimikyltit kuin Nimikyltti

Nimikyltti

(80.00x25.00 mm)

nimikyltit kuin Puukyltti

Puukyltti

(200.00x50.00 mm)

nimikyltit kuin Metallikyltti

Metallikyltti

(250.00x50.00 mm)

Nimikyltit ammattilaisille

Nimikyltit ovat rautaisten ammattilaisten valinta! Ne auttavat sinua luomaan itsestäsi hyvän ensivaikutelman, mikä on erittäin tärkeää monenlaisessa asiakaspalvelutyössä. Etenkin lääkäreiden ja hoitajien on tärkeää voittaa asiakkaan tai potilaan luottamus puolelleen ja nimikyltit voivat auttaa tämän tehtävän saavuttamisessa.

 

Nimikyltit ovat myös oivallinen lahjaidea vastavalmistuneelle ammattilaiselle. Tällainen lahja viestii siitä, että arvostat lahjansaajan panostusta opintojen saralla ja että uskot hänen kykyihinsä saavuttaa hyvä asema valitsemallaan uralla.

 

Nimikyltit – suunnittelu ja hinta

Nimikyltit on helppo suunnitella kädenkäänteessä sivustomme helppokäyttöisen suunnittelutyökalun avulla. Valitse työkalun avulla ensimmäiseksi nimikyltin koko, joka voi vaihdella välillä 50 mm x 20 mm – 80 mm – 50 mm. Nimikyltin koko vaikuttaa sen hintaan. Näet valintojesi vaikutuksen nimikyltin hintaan suunnittelutyökalun oikeassa alareunassa, mikä auttaa sinua arvioimaan budjettisi pitävyyttä ja tekemään valinnat sen pohjalta. Edullisimmat nimikyltit maksavat alle 20 euroa, mikä on pieni sijoitus siihen nähden, kuinka paljon asiallinen nimikyltti voi tuoda sinulle lisäarvoa oman alasi ammattilaisena.

 

Valittuasi nimikylttisi koon, on aika valita siihen sopiva kuva. Voit halutessasi käyttää nimikyltissäsi suunnittelutyökalustamme löytyviä mallikuvia. Voit myös saada näistä kuvista inspiraatiota oman kuvan valintaan. Toinen vaihtoehto on ladata nimikylttiin tuleva kuva omalta koneeltasi. Tällöin on tärkeää varmistaa kuvan laadun riittävyys. Nimikyltit toimivat monesti hyvin myös ilman kuvaa. Kuvattomissa kylteissä tärkeintä on, että nimesi ja tittelisi tulee selkeästi esiin. Kyltin tekstiin ja sen näkyvyyteen kannattaa siis panostaa erityisen paljon.

 

Nimikyltit on mahdollista suunnitella eri muotoisiksi. Perinteisen neliön tai nelikulmion sijaan voit valita esimerkiksi ympyrän tai kolmion mallisen nimikyltin. Tavoiteltaessa arvovaltaista mielikuvaa perinteinen suorakulmio on kuitenkin kenties turvallisin valinta. Jos taas haluat erottua joukosta, voi olla hyvä idea valita jokin muu malli.

 

Nimikylttejä on saatavilla useissa eri väreissä. Esimerkiksi vaahtera, hopea-musta, tammi ja mahonki ovat tyylikkäitä valintoja. Myös valkoinen toimii nimikylteissä usein erityisen hyvin. Jos haluat hieman tavallisuudesta poikkeavan nimikyltin, kokeile vaikkapa vaaleanpuna-valkoista tai oranssi-valkoista nimikylttiä, joka auttaa sinua erottumaan massasta. Huomioi aina asemasi ja tavoitteesi nimikyltin väritystä ja tyyliä valitessasi! Oranssi-valkoinen tai tammenvärinen nimikyltti luovat sinusta aivan erilaisen vaikutelman. Siinä missä oranssi on perin värikäs ja eloisa valinta, huokuu tammenvärinen nimikyltti maanläheisyyttä ja arvovaltaisuutta.

 

Nimikyltti voidaan kiinnittää hakaneulalla, magneetilla tai metalliklemmarilla. Valitse sinulle parhaiten sopiva kiinnitysvaihtoehto ja suunnitteluprosessisi on valmis! Valmiit nimikyltit voit klikata näppärästi ostoskoriin suoraan suunnittelutyökalustamme ja olet jälleen askeleen lähempänä upeiden nimikylttien vastaanottamista. Tilauksen tehtyäsi toimitamme laadukkaat nimikyltit sinulle mahdollisimman nopeasti ja mutkattomasti.

 

Nimikyltit yrityksille

Nimikyltit ovat tärkeitä monissa yrityksissä ja yritysten kannattaakin panostaa laadukkaisiin nimikyltteihin, joiden avulla yrityksen työntekijät jäävät asiakkaiden mieleen. Esimerkiksi yksityisillä lääkäriasemilla kannattaa panostaa laadukkaisiin nimikyltteihin, jotka luovat ammattimaisen vaikutelman ja edistävät aseman asiakkaiden luottamusta häntä hoitavaa lääkäriä tai hoitajaa kohtaan. Ne myös auttavat asiakkaita erottamaan hoitajat lääkäreistä ja painamaan häntä hoitavien henkilöiden nimet mieleen.

 

Parhaimmillaan asialliset nimikyltit auttavat lääkäriaseman ja sen työntekijöiden brändäämisessä alan huippuosaajien kastiin, mikä on erityisen tärkeää pyrittäessä luomaan lääkäriasemasta erityisen luotettavaa ja arvovaltaista kuvaa. Monesti positiivisen yrityskuvan luominen lähtee yllättävän pienistä asioista joilla voi olla melko suuriakin vaikutuksia pyrittäessä luomaan tiettyjä mielikuvia yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista. Nimikyltit ovat osa tällaisia pieniä yksityiskohtia, joilla voi olla yllättävän suuria vaikutuksia. Nimikyltit ovatkin edullinen sijoitus yrityksen tiellä kohti menestystä!