Magneettikyltit

Magneettikyltit muuntautuvat moneen tarpeeseen

Magneettikyltit ovat näppäriä moneen käyttötarkoitukseen soveltuvia kylttejä, joita voi käyttää esimerkiksi jääkaapin ovessa tai autossa. Magneetin ansiosta kyltti asettuu helposti paikoilleen ja on helppo poistaa. Magneettikylttejä voidaan käyttää sisällä ja ulkona, ja ne soveltuvat niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin tarpeisiin. Magneettikylttien hyvä puoli on se, että niiden avulla voidaan saada aikaan näyttävä lopputulos, jonka ei tarvitse olla pysyvä. Suunnittele haluamasi magneettikyltit näppärän suunnittelutyökalumme avulla ja saat käyttöösi magneettikyltit, jotka auttavat sinua tuomaan sanomaasi esiin. Kotona kivat magneettikyltit voivat olla myös pieni lisä kodin sisustukseen – ikään kuin piste I:n päälle.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

magneettikyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Magneettikyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(187.00x58.00 mm)

magneettikyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Magneettikyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(100.00x75.00 mm)

magneettikyltit kuin Muovikyltti Väripainatus

Magneettikyltit | Muovikyltti Väripainatus

(350.00x240.00 mm)

magneettikyltit kuin Puukyltti

Puukyltti

(80.00x80.00 mm)

magneettikyltit kuin Muovikyltti Väripainatus

Muovikyltti Väripainatus

(120.00x120.00 mm)

magneettikyltit kuin Muovikyltti Väripainatus

Muovikyltti Väripainatus

(250.00x250.00 mm)

Magneettikyltit – suunnittelu ja toteutus

Magneettikyltit on helppo suunnitella ja toteuttaa sivustomme suunnittelutyökalun avulla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa suunnittelukokemusta saadaksesi aikaan upeat magneettikyltit, jotka taatusti huomataan! Helppokäyttöinen työkalumme nimittäin opastaa sinut jokaisen vaiheen läpi, mikä varmistaa näppärän suunnittelukokemuksen, johon ei kulu turhaa aikaa.

 

Aivan ensimmäiseksi sinun tulee siirtyä suunnittelutyökaluumme ja valita tuotteeksi haluamasi materiaali. Magneettikylttejä löytyy nimittäin useista kylttikategorioista ja voit valita kylttisi valmistusmateriaaliksi esimerkiksi muovin tai puun. Voit valita magneetin kyltin kiinnitystavaksi suunnittelutyökalun kohdasta ”Kiinnitystapa”.

 

Puiset magneettikyltit ovat erityisen kodikas vaihtoehto! Puu on juuri nyt erittäin trendikäs vaihtoehto ja monet sisustajat haluavat tuoda kotiin enemmän luonnonmateriaaleja. Esimerkiksi pieni puinen magneettikyltti voi olla juuri sopiva tähän käyttötarkoitukseen. Puiseen magneettikylttiin on mahdollista lisätä haluamasi teksti ja kuva. Värivaihtoehdot ovat vaahtera, kirsikka, tammi. mahonki ja saksanpähkinä.

 

Muoviset magneettikyltit soveltuvat hyvin monenlaiseen käyttöön. Luo itsellesi vaikkapa muoviset magneetit jääkaapin oveen suunnittelutyökalumme avulla. Suunnitteluprosessi ei vie kauaa, mutta lopputulos on uskomaton. Valitse magneettikylttisi koko, kuva, teksti, muoto ja väri ja lopputulos on juuri sellainen kuin haluat. Suunnittelutyökalullamme voit luoda esimerkiksi ympyrän tai kolmion muotoiset muoviset magneettikyltit. Kuvana on mahdollista käyttää jotakin monista mallikuvavaihtoehdoistamme. Voit myös käyttää muovisessa magneettikyltissäsi koneeltasi lataamaasi kuvaa, kunhan vain varmistat, että kuvan laatu on riittävä tätä käyttötarkoitusta varten. Suunnitellessasi muovisia magneettikylttejä voit leikitellä väreillä, muodoilla, tekstillä ja kuvilla. Magneettikyltin eräs parhaista puolista on, ettei kyltin kiinnitys ole pysyvä, vaan kyltin sijaintia voi helposti vaihtaa, jos sille asetetut tarpeet muuttuvat tai jos kyllästyt vanhoihin magneettikyltteihin. Kyltin poistaminen käy silmänräpäyksessä, toisin kuin monien muiden kiinnitysvaihtoehtojen kohdalla.

 

Suunnitellessasi magneettikylttejä kannattaa koko ajan pitää mielessä kylttien tuleva käyttötarkoitus. Jos magneettikyltit tulevat lasten käyttöön, on esimerkiksi muovi hyvä vaihtoehto. Kirkkaat värit ja kivat kuvat miellyttävät useimpia lapsia, joten niitä kannattaa suosia lapsille suunnatuissa magneettikylteissä. Jos taas magneettikyltit tulevat yrityksen käyttöön, onkin suunnitteluprosessi hieman erilainen ja esimerkiksi tyylikkäät ja lämminhenkiset puiset magneettikyltit voivat olla osuva ja trendikäs valinta.

 

Magneettikyltit ovat loistava valinta väliaikaisiin kylttitarpeisiin

Magneettikyltit ovat oivallinen valinta silloin, kun tehdään väliaikaisia kylttivalintoja. Aina ei ole tarkoituksenmukaista valita pysyviä tai kovin kiinteitä kylttejä, vaan voi olla mielekkäämpää käyttää kylttejä, jotka on helppo kiinnittää ja helppo poistaa. Magneetti on tällöin ylivoimainen kiinnitystapa. Se tarttuu metallipintaan, kuten esimerkiksi jääkaapin oveen. Sen kiinnittäminen on helppoa ja myös kyltin poistaminen tapahtuu nopeasti ja helposti. Esimerkiksi jääkaapin ovessa voi olla mukavaa vaihtelua vaihtaa magneettikylttejä silloin tällöin toisiin oman fiiliksen tai vaikkapa vuodenajan mukaan. Tällaiset kyltit on helppo luoda itse suunnittelutyökalumme avulla.

 

Magneettikyltit tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen

Magneettikyltit ovat hieman arvokkaampia kuin esimerkiksi imukupeilla tai ruuveilla kiinnitettävät kyltit. Magneetti on kuitenkin imukuppeja tukevampi ja ruuveja helpompi kiinnitystapa, joten magneettikylteistä kannattaa usein maksaa hieman enemmän. Ruuvit myös saattavat pistää kyltissä silmään, jolloin magneetti on näkymättömämpi kiinnitystapa.

 

Magneettikyltit on äärimmäisen helppo kiinnittää erilaisille metallipinnoille. Ne on myös helppo poistaa, kun kylttitarpeet ja tilanteet muuttuvat. Läheskään aina ei ole järkevää lähteä ruuvailemaan kylttejä vaikkapa seiniin, sillä tästä on vaivaa ja ruuveista jää jäljet seiniin tai muille kiinnityspinnoille. Etenkin kylttitarpeen ollessa väliaikainen ja pinnan sopiessa magneettikiinnitykseen on usein järkevää valita magneetti oman kyltin kiinnitystavaksi.

 

Pienet muoviset magneettikyltit maksavat edullisimmillaan alle 15 euroa. Magneettikyltit onkin edullista vaihtaa esimerkiksi jääkaapin ovessa aina kun kaipaat vaihtelua.