Opastekyltit

Opastekyltit näppärästi netistä

Opastekyltit erilaisiin tarkoituksiin on helppo hankkia netistä sivustomme kautta. Voit suunnitella itse tarvitsemasi opastekyltit, mikä tekee kylteistä erityisen käyttökelpoisia ja hyödyllisiä. Nettityökalumme tarjoaa sinulle uniikin mahdollisuuden suunnitella opastekyltit yksilöllisesti ja oman makusi mukaan.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

opastekyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Opastekyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(220.00x100.00 mm)

opastekyltit kuin Puukyltti

Opastekyltit | Puukyltti

(164.00x73.00 mm)

opastekyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Opastekyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(250.00x95.00 mm)

opastekyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Opastekyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(100.00x100.00 mm)

opastekyltit kuin Akryylikyltti

Akryylikyltti

(350.00x200.00 mm)

opastekyltit kuin Alumiinikyltti

Alumiinikyltti

(400.00x850.00 mm)

opastekyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(105.00x60.00 mm)

opastekyltit kuin Alumiinikyltti

Alumiinikyltti

(500.00x280.00 mm)

Opastekyltit lisäävät turvallisuutta

Opastekyltit ovat nimensä mukaisesti tärkeitä opastajia, ja etenkin hätätilanteissa niiden merkitys on suuri. Ne voivat esimerkiksi kertoa missä ensiaputarvikkeet sijaitsevat.  Joissakin hätätilanteissa on tärkeää löytää ensiaputarvikkeet mahdollisimman nopeasti, jotta ensiavun antaminen voidaan aloittaa, ja tässäkin asiassa opastekyltit voivat auttaa. Hätätilanteessa, kuten tulipalon sattuessa, on tärkeää löytää poistumistie nopeasti, joten opastekyltit ovat tärkeitä turvallisuuden kannalta.

 

Toisaalta opastekyltit voivat myös kieltää ei-toivottuja asioita tai pyytää tekemään toivottuja asioita. Niillä voidaan esimerkiksi kieltää tupakanpoltto paikoissa joissa tupakoiminen olisi erittäin vaarallista.

 

Opastekyltit yksilöllisesti suunnittelutyökalullamme

Opastekyltit on mahdollista suunnitella, toteuttaa ja tilata yksilöllisesti suunnittelutyökalumme avulla. Työkalu auttaa sinua vaihe vaiheelta suunnittelemaan tarvitsemasi opastekyltit toiveidesi mukaan. Voit valita kylttisi koon, värin, tekstin ja muodon. Näin saat juuri sellaiset opastekyltit kuin tarvitset.

 

Yksityiskäyttöön tulevien opastekylttien suunnittelussa voi käyttää luovuutta ja halutessaan myös värejä. Esimerkiksi aitaan kiinnitetty pinkki opastekyltti, joka vaatii siivoamaan koiran jätökset, voi olla toimiva ja huomiota herättävä. Jos sinua ärsyttää koirien aitasi nurkkaan jättämät jätökset, kannattaa kokeilla miten tällainen kyltti vaikuttaa asiaan. Pinkin pohjan kanssa toimii vaikkapa valkoinen teksti ja yksi tai muutama valkoinen koiran profiilikuva. Tällainen opastekyltti ei jää huomaamatta ja auttaa jättämään pensasaitasi rauhaan.

 

Opastekyltit sisälle ja ulos

Opastekyltit toimivat niin sisällä kuin ulkonakin, kunhan vain niiden materiaali valitaan ympäristöön sopivaksi. Ulkona käytettävät opastekyltit voivat esimerkiksi kieltää tupakanpolton tai avotulen teon sellaisissa kohteissa, joissa tällainen käytös olisi vaarallista. Ne voivat myös pyytää siivoamaan koiran jätökset. Tällainen opastekyltti on hyvä muistutus kaikille koiranulkoiluttajille ja auttaa pitämään ympäristön siistinä. Etenkin keväisin lumien sulaessa tienvierustat ovat valitettavan sotkuisia, joten jätösten siivoamisesta muistuttava opastekyltti on hyvä muistutus jokaiselle koiranomistajalle.

 

Sisätiloissa opastekyltit voivat opastaa esimerkiksi erilaisiin huoneisiin tai vaikkapa sisäänkäynnille. Sauna-opastekyltti on kiva lisä niin kodin kuin yrityksenkin tiloihin.

 

Opastekyltit – suunnittelu ja tilaaminen

Opastekyltit on helppo suunnitella sivustomme suunnittelutyökalun avulla. Voit valita opastekylttisi värin, koon, muodon, tekstin ja mahdollisen kuvan. Muista aina suunnitella opastekyltit niiden käyttötarkoitus mielessä pitäen. Sisälle ja ulos sopivat hieman erilaiset opastekyltit. Virallisiin tiloihin kannattaa myös suunnitella erilaisia opastekylttejä kuin esimerkiksi yksityistiloihin, joissa voi yleensä leikitellä enemmän kylttien väreillä, teksteillä ja muodoilla.

 

Usein yrityksen tiloissa kannattaa suosia yrityksen ammattimaisuutta korostavia opastekylttejä, jotka luovat yrityksestä ammattimaisen mielikuvan ja hyvän ensivaikutelman. Ne voivat myös parantaa yrityksen toimitilojen toimivuutta, sillä laadukkaat ja oikein suunnitellut opastekyltit auttavat vierailijoita liikkumaan tehokkaasti yrityksen tiloissa ja löytämään haluamansa. Vierailijasta voi tuntua esimerkiksi nololta kysyä, missä WC-tilat sijaitsevat, jolloin opastekyltit voivat ojentaa auttavan kätensä ja ohjata vierailijan oikeaan paikkaan ilman, että hänen tarvitsee kysyä ohjeita keneltäkään.

 

Kun pidät kyltin käyttötarkoituksen mielessä koko suunnitteluprosessin ajan, saat todennäköisesti luotua juuri tarkoitusta vastaavat opastekyltit nopeasti. Suunnittelutyökalumme on niin helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen, että hienot opastekyltit valmistuvat hetkessä, vaikkei sinulla olisi lainkaan aikaisempaa suunnittelukokemusta.

 

Löydät työkalustamme valmiita kuvia, joita voit hyödyntää suunnitellessasi opastekylttejä, mutta voit halutessasi siirtää sopivan kuvan myös koneeltasi. Kun opastekyltit ovat valmiit ja olet tyytyväinen lopputulokseen, on aika tehdä tilaus. Tämäkin onnistuu näppärästi suunnittelutyökalumme kautta.