Kyltit

Kyltit kotiin ja yrityksille

Kyltit ovat monikäyttöisiä ja tuovat esimerkiksi sisustukseen aivan uudenlaista ilmettä. Löydät tästä kategoriasta kylttejä hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Osta kerralla vaikka useampia laadukkaita kylttejämme ja tule nähdyksi aivan uudenlaisella tavalla! Kyltit sopivat niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin käyttöön ja niitä voi käyttää esimerkiksi markkinointitarkoituksiin. Ne voivat myös olla osa persoonallista kotia tai keino ilmoittaa jostakin asiasta. Oikein valitut kyltit voivat esimerkiksi tarjota informaatiota ja opastusta tai vaikkapa opastaa häävieraat juhlapaikalle. Olipa kylttitarpeesi millainen tahansa, löydät varmasti tarvitsemasi tuotteet sivustoltamme.

kyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(200.00x200.00 mm)

kyltit kuin Alumiinikyltti

Alumiinikyltti

(500.00x330.00 mm)

kyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(420.00x200.00 mm)

kyltit kuin Alumiinikyltti

Alumiinikyltti

(350.00x495.00 mm)

Kyltit kaikkiin tarpeisiin

Kyltit soveltuvat erittäin moniin erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Niillä voidaan opastaa ja niitä voidaan käyttää myös oivallisina ja oivaltavina sisustuselementteinä. Löydät verkkokaupastamme erikokoisia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja kylttejä, joista voit valita itsellesi sopivimmat vaihtoehdot. Jos kyltit tulevat ulkokäyttöön, muista valita materiaali, joka kestää vaihtelevia sääolosuhteita. Valikoimistamme löydät niin muovi-, alumiini-, puu-, ledi-, metalli-, magneetti-, akryyli- kuin pleksilasikyltitkin.

 

Lisäksi monipuolisesta valikoimastamme löytyy näppäriä nimikylttejä, jotka soveltuvat esimerkiksi hoitoalan työntekijöiden rintamukseen. Nimikyltin avulla voit luoda myös alasta riippumatta itsestäsi ammattimaisen ensivaikutelman ja nimesi jää entistä helpommin asiakkaan mieleen. Edullinen nimikyltti onkin oivallinen sijoitus yritykseesi. Se voi olla myös kekseliäs lahjaidea vasta ammattiin valmistuneelle.

 

Kylttejä on saatavilla monessa eri koossa. Voit siis valita juuri sen kokoisen kyltin kuin tarvitset kotitaloutesi tai yrityksesi tarpeisiin. Myös kyltin muoto mukautuu tarpeisiisi ja joissain tapauksissa voikin olla mielekkäämpää valita esimerkiksi soikion mallinen kyltti perinteisen neliön tai suorakaiteen muotoisen kyltin sijaan.

 

Kyltit opastimina

Kyltit ovat käteviä opastajia. Voit esimerkiksi hankkia itsellesi kyltin, jolla kerrot parkkipaikkasi säännöistä tai opastat henkilöitä perille tärkeään kohteeseen. Esimerkiksi häät ovat kertaluontoinen tapahtuma, johon saattaa saapua vieraita useasta suunnasta ja myös vierailta paikkakunnilta. Näyttävillä kylteillä opastat vieraat helposti perille nauttimaan hääparin suuresta päivästä. Kestävästä kyltistä jää tärkeän päivän jälkeen myös hieno muisto hääparille.

 

Kylteillä voidaan myös varoittaa vaaroista tai ohjeistaa käyttäytymään erilaisissa tilanteissa ja paikoissa tietyllä tavalla. Esimerkiksi joissakin tilanteissa on tarpeen käyttää kuulosuojaimia, kypärää tai muita suojavälineitä ja kyltti voi auttaa kertomaan asian selkeästi ja mutkattomasti.

 

Jos opastavat tai vaaroista varoittavat kyltit tulevat ulkokäyttöön, valitse materiaali sen mukaan ja varmista, että valitsemasi kyltit kestävät varmasti niin auringonpaistetta ja sadetta kuin tuisketta ja tuiverrustakin. Varmista myös, että valitsemasi kyltit ovat käyttötarkoitukseesi nähden oikean kokoisia. Opastinkylttien ja vaaroista varoittavien kylttien tulee olla riittävän suuria, jotta ne herättävät varmasti huomion. Myös kylttien väreillä voidaan vaikuttaa niiden huomioarvoon. Jos kyltin on erityisen tärkeää näkyä ja esimerkiksi varoittaa vaarasta, kannattaa sen pohjavärinä käyttää jotakin huomioväriä, kuten punaista tai keltaista. Ei ole suinkaan sattumaa, että näitä värejä käytetään myös niin liikennemerkeissä kuin -valoissakin!

 

Kyltit sisustuselementteinä

Kyltit soveltuvat erinomaisesti myös kotitalouksien sisustuselementeiksi. Leikittele väreillä ja teksteillä valitessasi kotiisi sopivaa kylttiä, ja tee edullisten kylttien avulla kodistasi entistäkin enemmän itsesi näköinen! Voit esimerkiksi toivottaa vieraat tervetulleiksi kotiisi kauniilla vaaleanpunaisella Tervetuloa-kyltillä tai kertoa näppärästi kyltin avulla mistä vieraat voivat löytää wc:n. Voit myös ikuistaa sinulle tärkeän mietelauseen tai tavoitteen, joka muistuttaa sinua seinälle asetetussa kyltissä päivittäin tavoitteistasi tai ihanteistasi.

 

Sisustuksessa voidaan suosia monen mallisia kylttejä ja leikitellä värien ja tekstien lisäksi myös kylttien muodoilla. Kyltin ei nimittäin suinkaan tarvitse olla malliltaan perinteinen neliö tai suorakulmio, vaan kyltistä voi hyvin tehdä myös vaikkapa soikion mallisen. Kyltit muokkautuvat kotonasi hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja oikeastaan vain mielikuvitus on rajana sisustuksellisten kylttien luomisessa.

 

Kyltit yritysten apuna

Kyltit auttavat monin tavoin myös yrityksiä. Niillä voidaan esimerkiksi opastaa asiakkaat yrityksen toimitiloihin tai niitä voidaan käyttää apuna yritysten markkinoinnissa. Kylteillä voidaan tuoda esiin ja korostaa yrityksen sanomaa ja saada ihmiset kiinnostumaan sen toiminnasta. Yrityksen toimitiloissa asiakkaille voidaan antaa ohjeita ja heitä voidaan opastaa erilaisten kylttien avulla. Esimerkiksi ampumaradalla saatetaan käyttää kylttiä, joka kertoo kuulosuojainten käytön tarpeesta ja rakennustyömaalla voidaan tarvita kylttiä, joka kertoo keskeneräisen rakennustyömaan sivullisille aiheuttamista vaaroista. Oikein valitut kyltit tekevät yritysten toiminnasta entistä sujuvampaa ja turvallisempaa.