Koirakyltti

Koirakyltti viestii koiran tiedoista

Koirakyltti viestittää nimensä mukaisesti koiriin liittyvistä asioista. Näitä kylttejä on tarjolla useita erilaisia, sillä myös koiriin liittyvät tarpeet ovat hyvin moninaisia. Suomalaiset pitävät tunnetusti koiria ihmisen parhaana ystävänä, joten ei olekaan ihme, että erilaisille koirakylteille on suurta kysyntää. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi koiran kaulapannassa yksilöllisinä nimikyltteinä tai varoituskyltteinä, jotka varoittavat siitä, että pihalla vartioi koira. Toisaalta koirakyltti voi myös kieltää koiran ulkoiluttamisen tietyllä alueella. Voit räätälöidä tarvitsemasi koirakyltit suunnittelutyökalumme avulla. Näin koirakyltti vastaa tarpeitasi ja käyttötarkoitustasi.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

Koirakyltti kuin Alumiinikyltti

Koirakyltti | Alumiinikyltti

(250.00x300.00 mm)

Koirakyltti kuin Metallikyltti

Koirakyltti | Metallikyltti

(200.00x197.00 mm)

Koirakyltti kuin Akryylikyltti

Koirakyltti | Akryylikyltti

(152.00x200.00 mm)

Koirakyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Koirakyltti | Muovikyltti Kaiverrus

(50.00x50.00 mm)

Koirakyltti kuin Tarrat

Tarrat

(648.00x601.00 mm)

Koirakyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(60.00x40.00 mm)

Koirakyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(250.00x250.00 mm)

Koirakyltti lukuisiin eri käyttötarkoituksiin

Koirakyltti soveltuu lukuisiin eri käyttötarkoituksiin ja suunnittelutyökalumme avulla voit räätälöidä koirakyltit vastaamaan omia tarpeitasi. Moni omistaja haluaa vähentää koiran katoamisen riskiä hankkimalla koiran kaulapantaan kiinnitettävän nimikyltin. Voit suunnitella tällaisen kyltin yksilöllisesti suunnittelutyökalumme avulla.

 

Jos pihaasi vartioi koira, haluat ehkä kertoa tästä ohikulkijoille ja mahdollisille varkaille. Tätä tarkoitusta varten kannattaa suunnitella kyltti, joka varoittaa vaarasta. Huomiovärin käyttäminen kyltin pohjavärinä saa kyltin erottumaan massasta ja korostaa kyltin sanomaa.

 

Koirakyltti voi myös kieltää koiran ulkoiluttamisen tietyissä paikoissa tai käskeä korjaamaan koiran jätökset. Tämän lisäksi koirakyltti voi olla myös sanomaltaan humoristinen ja se voi toivottaa koirat tervetulleiksi tiettyyn kohteeseen, kuten terassille. Koirakyltin avulla voidaan myös pyytää pitämään lemmikki kytkettynä tietyissä kohteissa. Kennelissä tai koirahoitolassa tarvitaan myös monenlaisia koirakylttejä.

 

Koirakyltti – suunnittelu ja toteutus

Koirakyltti on helppo suunnitella ja toteuttaa sivustomme vinkkien ja näppärän työkalun avulla. Suunnittelutyökalumme tarjoaa sinulle laajat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa erilaisia koirakylttejä. Valitse työkalun avulla kylttiisi sopiva materiaali, teksti ja halutessasi myös kuva. Voit muokata myös kyltin väriä ja kokoa. Ulkona käytettävissä koirakylteissä muovi on usein hyvä materiaali. Jos haluat kyltillesi runsaasti huomiota, suosi kyltin pohjavärinä huomiovärejä, kuten keltaista.

 

Esimerkiksi koiran jätösten korjaamiseen kehottava kyltti toimii hyvin vaikkapa keltaisella pohjavärillä, mustalla tekstillä ja mustalla koiran sivuprofiililla. Neutraalimpi viesti, kuten koirien toivottaminen tervetulleiksi, toimii vaaleammallakin pohjavärillä, kuten valkoisella. Tällaisessa kyltissä esimerkiksi mustavalkoisuus on tyylikäs valinta. Kylteissä ei useinkaan kannata käyttää kovin montaa väriä, vaan 2-3 väriä on usein hyvä valinta. Näin kyltistä tulee näyttävä ja selkeä. Suunnittele aina koirakylttisi kyltin käyttötarkoituksen mukaan!

 

Kun koirakyltin suunnitteluprosessi on valmis, klikkaa valmis koirakyltti ostoskoriin. Tilaaminen on näppärää ja toteutamme koirakylttisi nopeasti ja ammattitaidolla. Koirakyltti on usein edullinen vaihtoehto, josta on kuitenkin paljon iloa ja hyötyä.

 

Koirakyltti lisää koiran ja omistajan turvallisuutta

Koirakyltti lisää monin tavoin koiran ja sen omistajan turvallisuutta. Koiran kaulapantaan kiinnitettävä nimikyltti auttaa koiran löytämisessä, jos se pääsee karkaamaan. Nimikylttiin kannattaa lisätä myös omistajan puhelinnumero, jotta omistajaan saadaan mahdollisimman nopeasti yhteys koiran löytymisen jälkeen. Nimikyltti vähentääkin koiranomistajan stressiä ja huolta rakkaan lemmikin menettämisestä.

 

Jos koirasi suhtautuu epäilevästi tai aggressiivisesti vieraisiin, kannattaa pihalla olevasta koirasta varoittaa etukäteen sopivalla koirakyltillä. Tämä saa vierailijat varovaisiksi ja saattaa jopa vähentää varkausriskiä. Monet varkaat välttelevät kohteita, joissa on koira.

 

Koirakylteillä voidaan myös opastaa koiranomistajaa toimimaan erilaisissa tilanteissa toivotulla tavalla. Niillä voidaan esimerkiksi muistuttaa koiran jätösten keräämisestä, pyytää pitämään koirat kytkettyinä tai kieltää koiran ulkoiluttaminen tietyllä alueella. Toisaalta kyltin avulla on myös mahdollista toivottaa koirat tervetulleiksi. Joitakin koiranomistajia koiriin liittyvät kielto- tai ohjetaulut saattavat ärsyttää, mutta loppujen lopuksi tällaisten sääntöjen noudattaminen on pieni vaiva ja auttaa pitämään yllä yhteiskuntarauhaa. Esimerkiksi koirien jätökset ärsyttävät monia ja niiden keräämisestä muistuttaminen on täten tärkeää ja hyödyllistä.