Tiekyltti

Tiekyltti ohjaa perille

Tiekyltti on tärkeä kyltti, sillä se ohjaa ja opastaa perille vieraassakin ympäristössä. Yksityisalueilla voit tarvita itse suunniteltuja tienviittoja, jotka on helppo suunnitella sivumme suunnittelutyökalun avulla. Voit siis suunnitella juuri sellaiset tiekyltit, jotka tarvitset, ja jotka auttavat opastamaan vieraasi tai asiakkaasi perille. Tiekyltti voi merkitä myös yksityisaluetta tai sillä voidaan pyytää ajamaan hitaasti esimerkiksi alueella, jolla liikkuu paljon lapsia. Jos valitset tiekylttiisi heijastavia ominaisuuksia, on kyltti mahdollista havaita myös pimeällä liikuttaessa. Tiekyltti on usein malliltaan ja väreiltään perin klassinen liikennekyltti, mutta yksityisalueelle tulevan tiekyltin käytössä voi toki käyttää hieman tavallista enemmän mielikuvitusta ja luovuutta.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

tiekyltti kuin Metallikyltti

Tiekyltti | Metallikyltti

(425.00x110.00 mm)

tiekyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Tiekyltti | Muovikyltti Kaiverrus

(295.00x295.00 mm)

tiekyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Tiekyltti | Muovikyltti Kaiverrus

(164.00x140.00 mm)

tiekyltti kuin Alumiinikyltti

Tiekyltti | Alumiinikyltti

(770.00x125.00 mm)

tiekyltti kuin Alumiinikyltti

Alumiinikyltti

(490.00x125.00 mm)

tiekyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(295.00x295.00 mm)

tiekyltti kuin Alumiinikyltti

Alumiinikyltti

(1500.00x350.00 mm)

Tiekyltti – suunnittele ja tilaa helposti

Tiekyltti on helppo suunnitella, sillä sivustoltamme löytyy tätä varten näppärä ja helppokäyttöinen suunnittelutyökalu, jonka avulla voit muokata kylttisi tarpeitasi vastaavaksi. Työkalun avulla voit valita tiekylttisi koon, materiaalin, muodon, värin ja tekstin. Näin saat suunniteltua ja tilattua kätevästi ja vaivattomasti juuri sellaiset tiekyltit kuin tarvitset – onpa sitten kyse klassisista liikennemerkkejä mukailevista tiekylteistä tai hieman persoonallisemmista yksityiskäyttöön suunnitelluista kylteistä. Suunniteltuasi tarvitsemasi tiekyltit tilaaminen onnistuu helposti suoraan suunnittelutyökalun kautta.

 

Tiekyltti soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Tiekyltti sopii yllättävän monenlaisiin käyttötarkoituksiin, sillä tiekylteillä voidaan varoittaa, kertoa määräysvallasta ja opastaa. Varoituskyltit nimensä mukaisesti varoittavat vaarasta. Jos alueella esimerkiksi metsästetään, voi olla ihan paikallaan käyttää metsästyksestä varoittavaa tiekylttiä, joka saa alueella liikkujat lisäämään tarkkaavaisuuttaan ja toivottavasti myös hidastamaan ajonopeuttaan. Kun metsästys on käynnissä, saattaa tielle nimittäin loikata jahdin kohteena olevia eläimiä, kuten hirviä, minkä vuoksi varoittava tiekyltti on tarpeen.

 

Tiekyltti voi osoittaa myös määräysvaltaa. Sen avulla voidaan viestittää kehotus tai vaatimus. Määräysvaltaa osoittava tiekyltti voi esimerkiksi määrätä käyttämään suojavaatteita tai kertoa alueella sallitun ajotavan. Määräyskyltti voi myös ilmoittaa pysäköinnille asetetun aikarajoituksen. Määräyskyltit ovat usein väriltään sinivalkoisia ja malliltaan pyöreitä.

 

Puhuttaessa tiekylteistä monelle tulee ehkä ensimmäisenä mieleen opastekyltti ja juuri opastaminen ja ohjaaminen onkin yksi tiekylttien tärkeimmistä tehtävistä. Opastekyltti voi ohjata vierailijat perille esimerkiksi myymälään, kirpputorille tai tietylle paikkakunnalle. Jos opastekylteissä tavoitellaan ammattimaista vaikutelmaa, valitaan opastekyltin väreiksi usein sininen ja valkoinen, jossa reunan värinä käytetään valkoista ja pohjavärinä sinistä. Kyltin teksti on usein väriltään valkoinen.

 

Muistathan tiekylttejä tilatessasi, että julkiselle tielle ei saa pystyttää tiekylttiä, joka muistuttaa Tielaitoksen kylttejä. Tämä saattaa nimittäin erehdyttää autoilijaa tai haitata hänen keskittymistään, mikä voi johtaa vaaratilanteisiin. Varmista siis aina, että käytät suunnittelemiasi tiekylttejä asianmukaisella tavalla.

 

Tiekyltti toiveidesi mukaan räätälöitynä

Tiekyltti on mahdollista hankkia sivustoltamme valmistettuna toiveidesi mukaan räätälöitynä. Monipuolinen suunnittelutyökalumme varmistaa tämän, sillä luot sen avulla nopeasti juuri sellaiset tiekyltit kuin tarvitset. Esimerkiksi oman kirpputorin tai muun myymälän ylläpitäjä voi tarvita tiekylttejä, jotka opastavat potentiaaliset asiakkaat suoraan myymälän sydämeen. Tällaiset kyltit on yleensä mahdollista suunnitella melko vapain käsin, joten voit päästää luovuutesi valloilleen. Anna tiekylttisi kertoa, mistä yrityksessäsi on kyse, mutta varmista, että kyltin viesti on riittävän selkeä, jotta se ajaa asiansa ja opastaa asiakkaat haluamaasi kohteeseen. Myös esimerkiksi maatilat voivat tarvita tiekylttejä opastamaan asiakkaat ostoksille maatilapuotiin.

 

Olipa kylttitarpeesi millainen tahansa, voit suunnitella tarvitsemasi kyltit ilman aikaisempaa suunnittelukokemusta. Työkalu nimittäin opastaa sinua vaihe vaiheelta suunnittelemaan upeat ja tarpeitasi vastaavat tiekyltit. Tiekyltti on huokea hankinta siihen nähden, kuinka pitkäksi aikaa ja kuinka paljon hyötyä hyvin suunniteltu ja laadukkaista materiaaleista valmistettu kyltti voi tuoda mukanaan. Tutustu siis sivustomme suunnittelutyökaluun ja aloita tiekyltin suunnittelu!