Varoituskyltit

Varoituskyltit varoittavat vaarasta

Varoituskyltit varoittavat nimensä mukaisesti vaarasta. Tästä syystä niillä onkin erityisen tärkeä tehtävä ja ne voivat jopa auttaa ehkäisemään ja estämään vaaratilanteiden syntymistä. Varoituskyltit voivat myös kieltää vaarallisen toiminnan, kuten tupakoinnin, ja opastaa vaarallisissa tilanteissa toimimaan turvallisuutta parantavalla tavalla. Ne voivat esimerkiksi osoittaa sammuttimen tai ensiapuvälineiden sijainnin. Ne voivat myös opastaa poistumistielle, mikä on erityisen tärkeää vaaratilanteissa, kuten tulipalon sattuessa. Varoituskyltit voivat myös kieltää pääsyn tietylle alueelle, esimerkiksi rakennustyömaalle, jossa on monenlaisia vaaroja. Voit nyt suunnitella varoituskyltit tarpeidesi mukaan suunnittelutyökalumme avulla.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

varoituskyltit kuin Akryylikyltti

Varoituskyltit | Akryylikyltti

(370.00x300.00 mm)

varoituskyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Varoituskyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(164.00x140.00 mm)

varoituskyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Varoituskyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(290.00x290.00 mm)

varoituskyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Varoituskyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(300.00x140.00 mm)

varoituskyltit kuin Tarrat

Tarrat

(300.00x300.00 mm)

varoituskyltit kuin Metallikyltti

Metallikyltti

(290.00x290.00 mm)

varoituskyltit kuin Alumiinikyltti

Alumiinikyltti

(290.00x370.00 mm)

Varoituskyltit – suunnittelu

Varoituskyltit kannattaa suunnitella mahdollisimman selkeiksi ja huomiota herättäviksi. Niissä käytetään usein huomiovärejä, kuten keltaista ja punaista. Nämä värit saavat huomion kiinnittymään kylttiin ja vaaran aiheuttajaan. Myös esimerkiksi punainen kieltokolmio on tuttu elementti tällaisissa kylteissä. Kieltokolmiota voidaan käyttää tehostamaan kyltin sanomaa, jos halutaan esimerkiksi kieltää pääsy tietylle alueelle.

 

Varoituskyltit voivat varoittaa myös esimerkiksi kuljettimista. Tällainen kyltti sopii esimerkiksi varastotiloihin, joissa käytetään paljon trukkeja. Keltaisella pohjalla varustettuna kuljettimesta varoittava kyltti on tehokas ja huomiota herättävä. Kyltin huomiota herättävä ilme kannattaa pitää mielessä koko suunnittelun ajan ja pyrkiä luomaan sellaiset varoituskyltit, jotka eivät jää huomaamatta ja joiden sanoma on erityisen selkeä ja ytimekäs. Usein vaara pitää havaita välittömästä ja tehokkaat varoituskyltit auttavat tässä tehtävässä.

 

Varoituskyltit moneen käyttötarkoitukseen

Varoituskyltit soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Niillä voidaan esimerkiksi yksinkertaisesti varoittaa vaarasta, yksilöimättä sen kummemmin millaisesta vaarasta on kyse. Esimerkiksi keltaiset varoituskyltit ”Varo vaaraa” -tekstillä ja huutomerkillä varustetulla varoituskolmiolla ovat tehokkaita huomionherättäjiä. Varoituskyltit voivat myös varoittaa esimerkiksi alueella liikkuvista lapsista tai tallentavasta kameravalvonnasta. Hirvenmetsästysalueella varoituskyltit voivat varoittaa metsästyksestä. Metsästysaikana hirvet voivat nimittäin olla tavallista alttiimpia esimerkiksi hyppäämään vauhkoina tielle suoraan auton eteen, minkä vuoksi tästä varoittavat varoituskyltit ovat tarpeen.

 

Varoituskyltit soveltuvat myös myymälä- ja liiketiloihin varoittamaan esimerkiksi liukkaasta lattiasta. Esimerkkejä varoituskylttien käyttötarkoituksista on lukuisia ja varoituskyltit ovatkin monipuolinen ja erityisen tarpeellinen kylttikategoria.

 

Varoituskyltit näppärästi netistä

Varoituskyltit on mahdollista suunnitella ja tilata näppärästi netistä. Suunnittelutyökalumme antaa sinulle vapaat kädet kylttiesi suunnitteluun, joten voit suunnitella sen avulla juuri sellaiset varoituskyltit kuin tarvitset. Laadukkaat varoituskyltit auttavat tekemään arjesta entistä turvallisempaa niin vapaa-ajalla kuin töissäkin. Esimerkiksi rakennustyömailla varoituskyltit ovat tärkeitä vaarasta varoittajia ja niiden avulla voidaan jopa estää vaaratilanteiden syntyminen.

 

Kylttien vaarasta varoittava luonne kannattaa pitää mielessä koko suunnitteluprosessin ajan, sillä varoituskyltit on tarkoitettu näkymään ja herättämään huomiota.

 

Varoituskylttimme valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Tämän kaltaiset kyltit sijoitetaan usein ulkotiloihin, joten niiden tulee kestää tuulta, sadetta ja lämpötilojen vaihtelua. Valitse siis varoituskylttiesi materiaaliksi niiden käyttötarkoitukseen soveltuva materiaali, jotta voit varmistaa niiden mahdollisimman pitkän käyttöiän.

 

Varoituskyltit voidaan kuitenkin suunnitella käytettäviksi myös sisätiloissa ja ne voivat olla esimerkiksi tarroja, joita on mahdollista käyttää esimerkiksi taloyhtiön pesutilojen koneissa ja laitteissa. Esimerkiksi mankelin kylkeen voi olla tarpeen lisätä varoitus vaarasta, sillä mankelin vääränlainen käyttö voi saada aikaan vaaratilanteita. Tällaiset varoituskyltit varoittavat vaarasta ja ne voivat myös esimerkiksi ohjata koneiden tai laitteiden turvalliseen käyttöön.

 

Suunnittele nyt tarvitsemasi varoituskyltit näppärällä suunnittelutyökalullamme ja lisää ympäristösi turvallisuutta kotona tai työpaikalla. Voit tilata varoituskyltit huokeaan hintaan ja näet koko suunnitteluprosessin ajan, kuinka paljon suunnittelemasi varoituskyltit tulevat maksamaan. Näin sinun on helppo suunnitella omaan budjettiisi sopivat varoituskyltit.