Jääkaappimagneetit

Jääkaappimagneetit tuovat kotiisi persoonallista ilmettä

Jääkaappimagneetit ovat edullinen ja oivallinen tapa tuoda kotiisi uutta, persoonallista ilmettä pikkurahalla. Voit suunnitella jääkaappimagneetit itse. Tätä varten sivustollemme on luotu näppärä suunnittelutyökalu, jolla jääkaappimagneetit suunnitellaan helposti ja nopeasti kädenkäänteessä. Voit leikitellä magneettien väreillä, muodoilla, teksteillä ja kuvilla ja hankkia omaa silmääsi miellyttävät jääkaappimagneetit näppärästi verkkosivustomme kautta. Laadukkaat jääkaappimagneetit ovat kestäviä ja huokean hintansa ansiosta voit helposti vaihtaa niiden avulla kotiisi uuden ilmeen. Upeat jääkaappimagneetit kiinnittyvät parhaiten sileään, kuivaan ja puhtaaseen pintaan ja ovat suosittuja sisustuselementtejä esimerkiksi jääkaapin ovessa.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

Jääkaappimagneetit yksilöllisesti

Jääkaappimagneetit tarttuvat helposti oveen ja tuovat siihen kivaa ilmettä. Lisäksi ne auttavat pitämään ovessa kiinni perheen tärkeät muistilaput ja vaikkapa lapsen piirrokset. Magneetit on mahdollista tilata verkkosivustomme kautta yksilöllisesti ja omien suunnitelmiesi pohjalta valmistettuina. Aloita jääkaappimagneettien suunnittelu siirtymällä sivustomme käyttäjäystävälliseen suunnittelutyökaluun, jossa voit leikitellä jääkaappimagneetin muodolla, väreillä, materiaalilla, koolla, kuvilla ja teksteillä. Voit luoda vaikkapa humoristiset tai romanttiset jääkaappimagneetit – valinta on sinun.

 

Työkalumme tarjoaa sinulle kattavan valikoiman valmiita kuvia, joilla voit koristella omat jääkaappimagneetit. Voit myös ladata magneettiisi kuvan koneeltasi. Näin voit luoda jääkaappimagneetit vaikkapa lomakuvistasi. Jos matkamuistojääkaappimagneetit jäivät lomakohteessa ostamatta, ei hätää, sillä voit nyt luoda lomasta muistuttavat jääkaappimagneetit itse näppärästi sivustomme kautta. Valmistamme ne laadukkaista materiaaleista, jotta tilaamasi jääkaappimagneetit ilahduttaisivat sinua mahdollisimman pitkään!

 

Jääkaappimagneetit – anna mielikuvituksesi lentää

Jääkaappimagneetit antavat sinulle suunnitteluvaiheessa aivan erityisen tilaisuuden käyttää luovuuttasi. Voit nyt suunnitella hauskat, romanttiset, humoristiset, opastavat tai vaikkapa mietelausein kuorrutetut jääkaappimagneetit helposti suunnittelutyökalumme avulla. Voit käyttää magneeteissa sinua miellyttävien tekstien lisäksi myös kuvia. Löydät kattavan valikoiman erilaisia kuvavaihtoehtoja ja -kategorioita työkalustamme, mutta kuvien lataaminen onnistuu myös omalta koneelta. Näin voit luoda itsellesi jääkaappimagneetit vaikkapa rakkaan lemmikkisi kuvalla tai parhailla otoksilla, jotka muistuttavat sinua elämäsi lomamatkasta. Voit suunnitella jääkaappimagneetit myös vaikkapa pieniksi lahjoiksi ystävälle tai kumppanille. Tämä pieni ele ilahduttaa ja kertoo lahjan vastaanottajalle, että välität hänestä.

 

Voit suunnitella jääkaappimagneetit kaikessa rauhassa ja kokeilla erilaisten vaihtoehtojen toimivuutta. Et tarvitse lainkaan aiempaa suunnittelukokemusta voidaksesi luoda näyttävät ja huomiota herättävät jääkaappimagneetit, sillä helppokäyttöinen työkalumme pitää huolen siitä, että suunnittelutyö on helppoa ja sujuvaa. Voit sen avulla suunnitella jääkaappimagneetit, jotka miellyttävät silmääsi ja sopivat budjettiisi.

 

Jääkaappimagneetit pitävät arjen järjestyksessä

Jääkaappimagneetit ovat pienestä koostaan huolimatta arjen melkoisia tehopakkauksia, sillä ne ovat oivallisia kiinnikkeitä arjen tärkeille papereille. Voit kiinnittää niiden avulla jääkaapin oveen vaikkapa tärkeät aikataulusi ja ostoslistasi. Kivat jääkaappimagneetit kiinnittävät helposti oveen myös kivat viestilaput ja kuvat. Niiden avulla on mahdollista viestittää tärkeitä asioita myös lapsille. Jos lapsi lähtee aamulla yksin kouluun, voivat jääkaappimagneetit auttaa pitämään esillä tärkeät muistutukset, joiden avulla lapsi muistaa pakata reppunsa oikein ja ottaa eväät mukaan iltapäiväkerhoa varten.

 

Käytännöllisyytensä lisäksi jääkaappimagneetit ovat myös kauniita sisustuselementtejä. Koska voit suunnitella jääkaappimagneetit itse, voit tehdä niistä juuri sellaisia kuin haluat. Kauniit jääkaappimagneetit ovatkin oivallisia ja edullisia sisustuselementtejä. Ne voivat olla myös hyviä lahjaideoita ystävälle tai kumppanille, jolla on jo kaikkea. Kun varustat jääkaappimagneetit rakkaudentunnustuksella tai vaikkapa tärkeällä mietelauseella tai kun ikuistat magneettiin yhteisen lomamatkanne parhaat hetket, tietää lahjansaaja, että olet ajatellut häntä magneetin suunnitteluvaiheessa ja että välität hänestä. Arjen järjestyksen ylläpitämisen lisäksi jääkaappimagneetit tuovatkin arkeen ripauksen luksusta, etenkin, koska sivustomme kautta tilatut jääkaappimagneetit on valmistettu erityisen laadukkaista materiaaleista.