Vinyylitekstit

Vinyylitekstit saavat viestisi näkymään

Vinyylitekstit sopivat esimerkiksi autojen somistamiseen. Halutessasi voit lisätä autoon esimerkiksi yrityksesi logon tai tietyn tekstin helposti vinyylitekstillä. Vinyylitekstit tuovat esiin yrityksesi sanomaa silloinkin, kun olet tien päällä. Ne auttavat nostamaan yrityksesi esiin ja luovat ammattimaisen ensivaikutelman. Käyttämämme korkealaatuiset materiaalit takaavat sen, että vinyylitekstit kestävät vaativiakin sääolosuhteita, eivätkä säikähdä sadetta tai viimaa. Vinyylitekstit on helppo asentaa yrityksen auton somisteeksi tekstin mukana toimitettavan lastan avulla. Ennen asennusta on kuitenkin tärkeää varmistaa, ettei auton pinnassa ole rasvaa tai pölyä.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

vinyylitekstit kuin Vinyyliteksti

Vinyylitekstit | Vinyyliteksti

(300.00x300.00 mm)

vinyylitekstit kuin Vinyyliteksti

Vinyylitekstit | Vinyyliteksti

(300.00x300.00 mm)

vinyylitekstit kuin Vinyyliteksti

Vinyylitekstit | Vinyyliteksti

(300.00x400.00 mm)

vinyylitekstit kuin Vinyyliteksti

Vinyylitekstit | Vinyyliteksti

(410.00x390.00 mm)

vinyylitekstit kuin Vinyyliteksti

Vinyyliteksti

(200.00x420.00 mm)

vinyylitekstit kuin Vinyyliteksti

Vinyyliteksti

(300.00x70.00 mm)

vinyylitekstit kuin Vinyyliteksti

Vinyyliteksti

(500.00x250.00 mm)

vinyylitekstit kuin Vinyyliteksti

Vinyyliteksti

(450.00x480.00 mm)

Vinyylitekstit nostavat yrityksesi näkyvyyttä

Vinyylitekstit ovat oivallinen tapa nostaa yrityksen näkyvyyttä, sillä autoon kiinnitettyinä ne eivät jää huomaamatta. Valitse vinyylitarraan vaikkapa yrityksesi logo tai kirjoita siihen yrityksesi yhteystiedot. Samalla luot yrityksestäsi ammattimaisen ja osaavan ensivaikutelman. Yrityksesi auton ollessa liikkeellä potentiaaliset asiakkaat saavat tietoa yrityksestäsi melkein huomaamatta ja ilman ylimääräistä vaivaa. Esimerkiksi pizzatakseissa käytetään yleisesti vinyylitekstejä kertomaan yrityksestä ja sen toiminnasta. Kun pizzataksit liikkuvat naapurustossa, ne herättävät huomiota ja halun tilata yrityksen tuotteita. Sama ilmiö on nähtävillä myös muilla yrityssektoreilla, minkä vuoksi vinyylitekstit ovatkin tehokas tapa markkinoida yritystä ja sen tarjoamia tuotteita tai palveluita.

 

Voit luoda ja asentaa haluamasi vinyylitekstit itse. Asentamista varten saat tarrojen toimituksen yhteydessä näppärän lastan, jonka avulla tarran asentaminen käy helposti. Muistathan kuitenkin varmistaa, että pinta, johon teksti asennetaan, on pölytön ja rasvaton. Näin tarra kiinnittyy hyvin ja lopputulos on siisti.

 

Vinyylitekstit – suunnittelu ja hinta

Vinyylitekstit on helppo suunnitella sivustomme tarjoaman työkalun avulla. Pienimmät valikoimamme vinyylitekstit ovat kooltaan 30 mm x 30 mm ja suurimmat 3 000 mm x 850 mm. Suurimmat vinyylitekstit ovat jo melkoisen näyttäviä ja jos tarkoituksena on saada mahdollisimman paljon näkyvyyttä, ei vinyylitekstin koossa kannatakaan säästellä. Muista kuitenkin varmistaa, että valitsemasi teksti mahtuu haluamallesi alustalle ja istuu siihen hyvin.

 

Valittuasi vinyylitekstin koon, voit valita siihen haluamasi kuvan, tekstin, muodon, värin ja kiinnitystavan. Työkalumme valmiit mallikuvat ovat erityisen näppärä vaihtoehto. Riittää, kun valitset kuvan ja klikkaat sen haluamaasi kohtaan vinyylitekstiä. Jos mallikuvien joukosta ei kuitenkaan löydy mieleistä tai käyttötarkoituksiisi sopivaa kuvaa, voit myös ladata kuvan koneeltasi, kunhan kuvan laatu riittää sen suurentamiseen vinyylitekstiä varten. Kuvana voi käyttää vaikkapa yrityksen logoa tai muuta kuvaa, joka kertoo yrityksesi toiminnasta. Logot ja kuvat ovat tärkeä tapa luoda yrityksestä positiivia mielikuvia, joten ei ole lainkaan yhdentekevää millaisen kuvan vinyylitekstiisi valitset. Käytä siis kuvan valitsemiseen riittävästi aikaa.

 

Kuvan valitsemisen, lisäämisen ja kohdistamisen jälkeen on aika lisätä teksti. Voit käyttää esimerkiksi yrityksesi nimeä ja yhteystietoja. Varmista, että teksti on oikean kokoista suhteessa tarran kokoon ja että teksti on riittävän suurta, jotta se näkyy myös auton ollessa liikkeessä. Muodoltaan vinyylitarrat voivat olla neliön tai nelikulmion mallisia. Värivaihtoehtoja ovat esimerkiksi perusvärit, oranssi, harmaa, hopea ja kulta. Kiinnitystapa tulee valita sen mukaan, tarvitsetko ulkotiloissa pysyvän vinyylitekstin vai sisätiloissa irrotettavissa olevan vinyylitekstin. Valitse sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja muokkaa haluamasi tuote loppuun asti.

 

Valintasi vaikuttavat vinyylitekstin lopulliseen hintaan. Ulkotiloissa pysyvät vinyylitekstit ovat hieman sisätiloissa irrotettavia vinyylitekstejä arvokkaampia, joskaan hintaero ei ole merkittävä. Suurimmat sivustomme kautta saatavat vinyylitekstit, jotka ovat kooltaan 3 000 mm x 850 mm, maksavat noin 180 euroa. Pienimmät sivustomme kautta saatavat vinyylitekstit, jotka ovat kooltaan 30 mm x 30 mm, maksavat hieman alle 60 euroa. Hintaesimerkit eivät sisällä arvonlisäveroa. Keskikokoiset vinyylitekstit, kuten 1 607 mm x 425 mm kokoinen vinyyliteksti, maksaa reilut 100 euroa.

 

Vinyylitekstit – näyttävä tapa markkinoida

Vinyylitekstit ovat erityisen näyttävä ja vaivaton tapa markkinoida yritystäsi. Mainonta ja markkinointi on yleensä kallista ja aikaa vievää toimintaa, mutta vinyylitekstillä saat paljon aikaan pienellä panostuksella. Ne näkyvät kaikkialla missä yrityksesi auto liikkuu ja markkinointi tapahtuu lähes huomaamatta. Oikein valitut vinyylitekstit auttavat parantamaan yrityksesi tunnettavuutta ja luomaan yrityksellesi nimeä ja brändiä. Näinkin pienellä panostuksella on siis mahdollista saada aikaan suuria muutoksia!

 

Laadukkaat vinyylitekstit ovat myös yllättävän kestävä ratkaisu, sillä hyvä laatu takaa sen, etteivät tarrat säikähdä Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, joissa tuisku, loska, räntä ja vesisade tulevat tutuiksi. Laadukas teksti pysyy yrityksesi auton kyljessä uskollisesti vuodesta toiseen.