Tupakointi kielletty kyltti

Tupakointi kielletty kyltti ohjaa ja opastaa

Tupakointi kielletty kyltti ohjaa ja opastaa ihmisiä toimimaan tietyllä tavalla. Esimerkiksi bensa-asemilla tupakointi voi olla hengenvaarallista, jolloin tupakointi halutaan kieltää kokonaan. Tupakointi kielletty kyltti auttaa tällöin turvaamaan aseman turvallisuutta. Selkeä tupakointi kielletty kyltti tehokkaalla värityksellä, tutulla symbolilla ja mahdollisesti vielä kyltin sanomaa tehostavalla tekstillä auttaa estämään vaarallisen tupakoinnin. Samankaltainen vaara saattaa piillä myös tiettyjen laitteiden lähellä, jolloin tarve tupakointi kielletty kylteille on erityisen suuri.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

tupakointi kielletty kyltti kuin Akryylikyltti

Tupakointi kielletty kyltti | Akryylikyltti

(351.00x150.00 mm)

tupakointi kielletty kyltti kuin Ledikyltti

Tupakointi kielletty kyltti | Ledikyltti

(200.00x340.00 mm)

tupakointi kielletty kyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Tupakointi kielletty kyltti | Muovikyltti Kaiverrus

(330.00x200.00 mm)

tupakointi kielletty kyltti kuin Tarrat

Tupakointi kielletty kyltti | Tarrat

(300.00x300.00 mm)

tupakointi kielletty kyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(200.00x200.00 mm)

tupakointi kielletty kyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(250.00x295.00 mm)

tupakointi kielletty kyltti kuin Puukyltti

Puukyltti

(80.00x50.00 mm)

Tupakointi kielletty kyltti – räätälöidysti

Tupakointi kielletty kyltti on mahdollista hankkia sivustomme kautta räätälöidysti, sillä voit suunnitella kyltit yksilöllisesti suunnittelutyökalumme avulla. Tupakointi kielletty kyltti kannattaakin suunnitella ottaen huomioon sen käyttökohde.

 

Tupakointi kielletty kyltti voidaan kiinnittää monin eri tavoin. Jos kyltti kiinnitetään sisätiloihin ja jos se on valmistettu muovista, tarrakiinnitys on usein riittävä. Tupakointi kielletty -kyltti voidaan kiinnittää tarralla esimerkiksi laitteen kylkeen. Jos pinta, johon tupakointi kielletty -kyltti kiinnitetään, on kuitenkin epätasainen, kannattaa se kiinnittää pintaan ruuveilla. Sama koskee sellaisia tiloja, joissa lämpötila tai muut olosuhteet vaihtelevat runsaasti. Tarrakiinnitys ei tällöin välttämättä riitä pitämään kylttiä paikoillaan. Ulkotiloihin kiinnitettävän tupakointi kielletty -kyltin kiinnikkeiden tulee olla riittävät ulko-olosuhteet ja vaihtelevat sääolosuhteet huomioon ottaen.

 

Tupakointi kielletty kyltti erilaisista materiaaleista

Tupakointi kielletty -kyltti on mahdollista valmistaa erilaisista materiaaleista toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Sisätiloissa käytettävä kyltti on usein yksinkertainen tarra, joka tulostetaan kestävälle, käyttötarkoitukseen soveltuvalle tulostustarralle. Tällainen tupakointi kielletty -kylttitarra voidaan kiinnittää esimerkiksi laitteeseen, jonka lähellä tupakointi on kielletty. Kaikille pinnoille ja kaikissa olosuhteissa tarran kiinnittäminen ei kuitenkaan onnistu, jolloin tupakointi kielletty -kyltti kannattaa valmistaa jostakin muusta materiaalista, kuten muovista, ja kiinnittää ruuveilla.

 

Muovilla on monia hyviä ominaisuuksia, joiden ansiosta se on hyvä materiaali tupakointi kielletty -kylteille. Muovikyltit ovat usein pitkäikäisiä, koska muovi kestää hyvin lämpöä. Jos tupakointi kielletty -kylttiä käytetään ulkona, on alumiini hyvä materiaalia. Se on materiaalina jäykkä, mutta kevyt. Lisäksi alumiini kestää hyvin säävaihteluita ja korroosiota. Alumiinista valmistettu tupakointi kielletty -kyltti onkin pitkäikäinen valinta.

 

Joissakin tapauksissa myös magneetilla kiinnittyvä tupakointi kielletty -kyltti on hyvä valinta. Magneettinen tupakointi kielletty -kyltti on helppo kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa.

 

Tupakointi kielletty kyltti – suunnittelu ja tilaaminen

Tupakointi kielletty kyltti on helppo suunnitella ja tilata verkkosivumme kautta. Suunnittelu onnistuu sivustomme työkalun avulla räätälöidysti ja yksilöllisesti ja voit luoda työkalun avulla juuri sellaisen kyltin, kuin haluat. Muista kuitenkin varmistaa, että kylttisi sanoma on selkeä ja että kylttisi ei jää huomaamatta. Parhaimmillaan tupakointi kielletty -kyltti auttaa lisäämään sellaisten tilojen turvallisuutta, joissa tupakointi tai avotulen tekeminen voi pahimmillaan aiheuttaa katastrofin. Kun tupakointi kielletään selkeästi ja jämäkästi, voidaan ennaltaehkäistä tällaisten katastrofien syntyminen. Juuri tästä syystä kannattaa panostaa selkeisiin ja laadukkaisiin tupakointi kielletty -kyltteihin.

 

Voit valita suunnittelutyökalussamme tupakointi kielletty -kylttisi värin, tekstin, kuvan, koon ja kiinnitystavan. Punainen kieltoa osoittava puolirastilla varustettu kieltoympyrä, joka ympyröi savukkeen kuvan, on selkeä viesti tupakoinnin kieltämisestä. Usein parhaiten symboli toimii valkoisella pohjalla, josta se erottuu ja näkyy selkeästi. Toki tupakointi kielletty -kyltti voidaan valmistaa myös muilla pohjaväreillä ja sen sanomaa voidaan vielä vahvistaa selkeällä, tupakoinnin kieltävällä, tekstillä. Suunnittele siis haluamasi tupakointi kielletty -kyltit ja paranna esimerkiksi yrityksesi ja asiakkaidesi turvallisuutta. Myös tupakointi kielletty -kylttien tilaaminen on helppoa, sillä se onnistuu suoraan suunnittelutyökalumme kautta.