Seinätarrat

Seinätarrat ovat huokea ja näppärä tapa sisustaa

Seinätarrat ovat edullinen sisustuselementti. Edullisuutensa lisäksi ne ovat myös näppärä vaihtoehto, sillä seinätarrat kiinnittyvät helposti ja ne voidaan tarvittaessa helposti myös poistaa seinästä, jos esimerkiksi lastenhuone tarvitsee lapsen kasvaessa päivittämistä. Seinätarroilla tavoitellaan usein pienempiä muutoksia kuin sisustustarratuotteilla. Jos kotisi seinät tarvitsevat pientä piristystä, ovat seinätarrat hyvä vaihtoehto. Niiden avulla voit lisätä seinääsi esimerkiksi näyttävän mietelauseen, joka on sinulle erityisen tärkeä ja auttaa jaksamaan hektisen arjen keskellä. Vaikka seinätarrat ovatkin edullisia, on niiden aikaansaama muutos usein yllättävän suuri.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

seinatarrat kuin Tarrat

Seinätarrat | Tarrat

(140.00x106.00 mm)

seinatarrat kuin Vinyyliteksti

Seinätarrat | Vinyyliteksti

(500.00x500.00 mm)

seinatarrat kuin Tarrat

Seinätarrat | Tarrat

(100.00x44.00 mm)

seinatarrat kuin Tarrat

Seinätarrat | Tarrat

(240.00x204.00 mm)

seinatarrat kuin Tarrat

Tarrat

(250.00x176.00 mm)

seinatarrat kuin Vinyyliteksti

Vinyyliteksti

(1200.00x500.00 mm)

seinatarrat kuin Tarrat

Tarrat

(696.00x629.00 mm)

Seinätarrat lapsille

Seinätarrat toimivat erityisen hyvin lastenhuoneissa. Lapset kasvavat ja kehittyvät nopeaan tahtiin ja mikä toimii lastenhuoneessa tänään, voikin jo vuoden päästä olla lasten mielestä aivan liian lapsellista. Edulliset ja näppärästi kiinnitettävät seinätarrat takaavat sen, että lastenhuoneen päivittäminen onnistuu näppärästi ja nopeasti pienelläkin budjetilla.

 

Lapsellasi saattaa esimerkiksi olla jokin suosikkihahmo, jonka hän toivoisi koristamaan huoneensa seinää. Saatat myös haluta sisustaa lastenhuoneen jonkin teeman mukaan. Esimerkiksi ritari-, merirosvo-, avaruus-, prinsessa- ja sirkusteema voivat olla kivoja lastenhuoneen teemoja. Tällöin seinätarrat auttavat sinua koristelemaan huoneen seinät teeman mukaisesti.

 

Usein pienten lasten huoneissa suositaan kuvallisia seinätarroja, kuten eläinten tai vaikkapa prinsessojen kuvia, mutta myös tekstiä sisältävät seinätarrat voivat toimia hyvin lastenhuoneessa. Etenkin teinit valitsevat usein seinätarrat, joissa on heitä miellyttävä teksti. Tällainen teksti voi esimerkiksi kannustaa uskomaan omiin unelmiin tai olemaan oma itsensä.

 

Seinätarrat mietelauseilla

Seinätarrat on mahdollista valmistaa sinulle mieleisillä mietelauseilla. Löydät näihin mietelauseisiin inspiraatiota vaikkapa mietelausekirjoista tai netistä. Mieti aivan ensimmäiseksi minkä tyylisen mietelauseen seinääsi haluat. Onko se romanttinen, kannustava, haikea tai humoristinen? Mitä haluat mietelauseella kertoa ja millaisen tunnelman haluat sen välittävän? Lähde etsimään tämän pohjalta tarraasi sopivaa mietelausetta. Kun sopiva mietelause on löytynyt, kokeile suunnittelutyökalumme avulla millainen fontti tekstiin sopii ja kuinka teksti asettuu seinätarraan. Mieti myös, tarvitseeko teksti tuekseen kuvaa.

 

Seinätarrat – vinkkejä ja inspiraatiota

Seinätarrat antavat sinulle mahdollisuuden käyttää suunnitteluvaiheessa runsaasti luovuutta. Joskus kuitenkin saattaa tuntua vaikealta valita seinätarran tekstiä tai kuvaa. Tällöin hyvät vinkit seinätarrojen suunnitteluun ovat tarpeen.

 

Kaikista tärkeintä seinätarrojen suunnittelussa on miettiä tilaa, johon tarra tulee. Lastenhuoneessa ja olohuoneessa toimivat yleensä hyvin erilaiset seinätarrat. Valitse siis aina tilaan sopivat seinätarrat, jotka kuvastavat haluamaasi tunnelmaa ja sopivat tilaan.

 

Lastenhuoneessa voit suosia esimerkiksi seinätarroja, joissa on huoneen teemaan sopiva kuva tai teksti. Myös lasten suosikkihahmot, kuten Nalle Puh tai Spiderman, ovat suosittuja lastenhuoneen seinätarrojen kuvateemoja. Jos haluat lastenhuoneeseen seinätarrat tekstillä tietyt mietelauseet tai esimerkiksi otteet lastenkirjoista voivat toimia. Esimerkiksi seinätarrat ”I love you to the moon and back” -tekstillä tuovat huoneeseen suloisen tunnelman. Teinin huoneeseen sen sijaan sopivat seinätarrat erilaisilla kannustavilla mietelauseilla tai mietelauseet, jotka teini itse kokee itselleen erityisen tärkeiksi. Esimerkiksi omista suosikkibiiseistä saattaa löytyä sopiva tekstinpätkä teinin huoneen seinätarraan.

 

Olo- ja makuuhuoneessa toimivat myös monet mietelauseet tai vaikkapa kauniit kukkatarrat. Myös keittiö, wc, pesutilat ja kodinhoitohuone on mahdollista koristella seinätarroin. Esimerkiksi wc on mahdollista nimikoida seinätarralla, joka kiinnitetään wc-tilojen oveen. Näin myös vieraasi löytävät helposti wc-tilat. Kodinhoitohuoneessa voidaan suosia vaikkapa humoristisia seinätarroja, jotka ilmoittavat pesukoneiden olevan käytössä 24/7 itsepalveluperiaatteella. Näin kuivahko viesti muuttuu humoristiseksi ja piristää kodinhoitohuonetta, jossa työskentely saattaa muutoin tuntua toisinaan melkoiselta puurtamiselta.