Sisustustarrat

Sisustustarrat tuovat uutta ilmettä pikkurahalla

Sisustustarrat ovat helppo tapa tuoda kotiin tai yrityksen tiloihin uutta ilmettä pikkurahalla. Tarrojen kiinnittäminen on nopeaa ja helppoa ja tarrat ovat niin edullisia, että niitä voi helposti vaihdella, jos vaikkapa sisustustyylisi muuttuu. Sisustustarrat ovat erityisen suosittu vaihtoehto lastenhuoneissa, mutta niitä voi käyttää luovasti myös kodin muissa huoneissa sekä yrityksen tiloissa. Voit valita esimerkiksi humoristisen tai romanttisen tyylin ja kirjoittaa kotisi seinälle sisustustarroilla vaikkapa itsellesi tärkeän mietelauseen. Voit valita sisustustarrat myös kuvilla. Näillä tarroilla saadaan aikaan suuria muutoksia kodin ilmeeseen!

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

sisustustarrat kuin Vinyyliteksti

Sisustustarrat | Vinyyliteksti

(1200.00x850.00 mm)

sisustustarrat kuin Banderolli

Sisustustarrat | Banderolli

(1500.00x1000.00 mm)

sisustustarrat kuin Puukyltti

Sisustustarrat | Puukyltti

(300.00x423.00 mm)

sisustustarrat kuin Vinyyliteksti

Sisustustarrat | Vinyyliteksti

(1100.00x600.00 mm)

sisustustarrat kuin Julisteet

Julisteet

(850.00x850.00 mm)

sisustustarrat kuin Vinyyliteksti

Vinyyliteksti

(744.00x423.00 mm)

sisustustarrat kuin Banderolli

Banderolli

(1000.00x1000.00 mm)

Sisustustarrat toiveidesi mukaan

Sisustustarrat on mahdollista hankkia toiveidesi mukaan valmistettuina ja juuri sinulle räätälöityinä. Voit nimittäin suunnitella sivullamme juuri haluamasi kaltaiset sisustustarrat ja tehdä tilauksen suoraan suunnittelun jälkeen. Näin voit luoda samalla sisustukseesi sopivat sisustustarrat, vaikka koko kotiin lastenhuoneesta makuuhuoneeseen ja kodin muihin tiloihin. Sisustustarrat soveltuvat monenlaisiin tilanteisiin ja huoneisiin. Esimerkiksi kodinhoitohuoneessa ne voivat ilmoittaa humoristiseen sävyyn, että käytössä on 24/7 avoinna oleva itsepalvelupesula.

 

Voit valita sisustustarrat pelkällä tekstillä, kuvalla tai näiden yhdistelmällä. Suosittuja tekstejä sisustustarroissa ovat esimerkiksi erilaiset mietelauseet. Kissakodin seinältä voi löytyä esimerkiksi mietelause, jonka mukaan rikkaiden ihmisten vaatteissa on kalliiden brändien logo, mutta onnellisten ihmisten vaatteissa kissankarvoja. Voit suosia sisustustarroissasi myös huumoria, joka keventää tunnelmaa. Mietelause voi olla myös erityisen kannustava tai ajatuksia herättelevä – ihan niin kuin sinä haluat. Mahdollisuudet ovat tässä suhteessa monet.

 

Sisustustarrat edullisesti

Sisustustarrat ovat siitä mukava valinta, että niiden avulla on mahdollista saada sisustuksessa aikaan yllättävän suuria muutoksia edullisesti. Huonekalujen ja muun sisustuksen muuttaminen voi olla erittäin kallista, eikä monenkaan budjetti anna tähän jatkuvasti mahdollisuuksia, mutta edulliset sisustustarrat antavat sinulle mahdollisuuden päästää sisustamisessa luovuutesi valloilleen ja saada aikaan upeita lopputuloksia ilman, että sisustusbudjettisi kokisi liian kovia kolauksia.

 

Sivustomme työkalu auttaa sinua suunnittelemaan omaan budjettiisi sopivat sisustustarrat, sillä näet jokaisessa suunnitteluvaiheessa valintojesi vaikutuksen tarrojen hintaan. Tämän ansiosta sinun on tavallista helpompaa suunnitella budjettiisi sopivat sisustustarrat. Edullisuutensa ansiosta sisustustarrat on helppo päivittää tarpeen mukaan tai vaikkapa halutessasi muuttaa kotisi sisustustyylin täysin toisenlaiseksi.

 

Sisustustarrat olo- ja makuuhuoneeseen

Sisustustarrat ovat erityisen suosittu valinta olo- ja makuuhuoneeseen ja sisustustarrat tarjoavatkin erityisen runsaasti vaihtoehtoja. Valitse sisustustyyliisi sopivat sisustustarrat. Voit luoda niiden avulla olo- tai makuuhuoneeseen vaikkapa romanttisen tunnelman tai seinän, joka kertoo harrastuksistasi tai mielenkiinnon kohteistasi.

 

Sisustustarrat voivat muuttaa kerralla koko olo- tai makuuhuoneen ilmeen. Niiden avulla huoneeseen voidaan luoda esimerkiksi yksi tehosteseinä, joka kiinnittää huomion. Muut seinät voivat olla neutraaleja. Näin tarrat ja niiden sanoma pääsevät parhaiten esiin!