Banderollit

Banderollit julistavat sanomaasi

Banderollit ovat valintasi kun haluat saada aikaan jotakin erityisen näyttävää ja tavoitellessasi erityisen suurta ja vaikuttavaa näkyvyyttä. Banderollit pysyvät pystyssä omin jaloin ja niitä käytetäänkin erityisen paljon messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Banderolleja on helppo liikuttaa paikasta toiseen, sillä niiden pakkaaminen ja uudelleen pystyyn nostaminen on helppoa ja niitä voidaan käyttää kerrasta toiseen niin sisällä kuin ulkonakin. Jos haluat yrityksellesi suurta näkyvyyttä esimerkiksi messuilla, kannattaa harkita näyttävän banderollin hankkimista. Banderollit on helppo luoda ja tilata sivustomme suunnittelutyökalun avulla, joten voit aloittaa banderollin suunnittelun vaikka heti!

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

banderollit kuin Banderolli

Banderollit | Banderolli

(2000.00x600.00 mm)

banderollit kuin Banderolli

Banderollit | Banderolli

(1000.00x1250.00 mm)

banderollit kuin Banderolli

Banderollit | Banderolli

(1650.00x600.00 mm)

banderollit kuin Banderolli

Banderollit | Banderolli

(1000.00x500.00 mm)

banderollit kuin Banderolli

Banderolli

(1600.00x500.00 mm)

banderollit kuin Banderolli

Banderolli

(1000.00x1000.00 mm)

banderollit kuin Banderolli

Banderolli

(1400.00x500.00 mm)

banderollit kuin Banderolli

Banderolli

(2000.00x600.00 mm)

Banderollit yritysten käytössä

Banderollit on helppo valjastaa erilaisten yritysten käyttöön ja rummuttamaan niiden markkinointisanomaa. Erityisen hyvin banderollit toimivat osallistuessasi erilaisiin yritystapahtumiin ja messuille. Banderolleja voi nimittäin käyttää useita kertoja, joten niihin sijoittaminen on pitkäaikainen investointi. Niiden pakkaaminen messujen tai muiden tapahtumien jälkeen on helppoa, ja ne ovat myös helposti uudelleen pystytettävissä uusien messujen tai muiden tärkeiden tapahtumien tullessa ajankohtaisiksi. Kun yritykselläsi on valmiina asianmukaiset banderollit, olet aina valmiina lähtökuopissa osallistumaan uusille messuille ja uusiin tapahtumiin. Näin olet etulyöntiasemassa sellaisiin yrittäjiin verrattuna, joilla ei ole valmista ja tehokasta markkinointimateriaalia tapahtumia varten.

 

Banderollien monikäyttöisyyttä lisää se, että niitä voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Banderollit voi siis pakata mukaan myös ulkotapahtumiin!

 

Banderollit – suunnittelu

Banderollit on helppo suunnitella suoraan sivustollamme. Tarjoamme nimittäin asiakkaidemme käyttöön näppärän suunnittelutyökalun, jonka avulla suunnittelet nopeasti ja mutkattomasti tarvitsemasi banderollit, vaikkei sinulla olisi lainkaan aikaisempaa suunnittelukokemusta.

 

Siirry siis suunnittelutyökaluumme ja aloita valitsemalla banderollit. Ensimmäiseksi sinun tulee valita tarvitsemasi banderollin koko, joka voi olla välillä 1 200 mm x 500 mm – 4 000 mm x 1 250 mm. Banderollin koko lisää sen näyttävyyttä, mutta myös hintaa. Näet suunnittelemasi banderollin päivitetyn hinnan työkalun oikeassa alareunassa.

 

Valitse banderolliin haluamasi kuva tietokoneeltasi. Kuvana toimii hyvin vaikkapa yrityksesi logo. Halutessasi voit myös hyödyntää työkalun mallikuvia. Lisää banderolliin myös haluamasi teksti. Varmista, että tekstin oikeinkirjoitus on kunnossa ja että tekstin koko on riittävä banderollin kokoon nähden. Sijoittele kuva ja teksti haluamallasi tavalla banderolliin ja varmista, että viestisi menee helposti perille jo lyhyellä vilkaisulla.

 

Valitse seuraavaksi banderollin pohjaväri. Vaihtoehtoja on useita pelkistetyn valkoisesta värikkäämpiin vaihtoehtoihin, kuten keltaiseen ja oranssiin. Mieti, millaista viestiä haluat banderollisi välittävän ja valitse sen pohjaväri tämän perusteella. Usein valkoinen on melko turvallinen valinta banderollin pohjaväriksi, mutta se voi myös helposti hukkua massaan, jolloin tehostevärit, kuten punainen tai keltainen voivat toimia paremmin. Jos tavoitteenasi on pysäyttää ja herättää suurta huomiota, on tehostevärien käyttö perusteltua. Toisaalta suuret tehosteväriset pinnat voivat myös ärsyttää, joten värivalintaa kannattaa pohtia tarkkaan.

 

Banderollit kiinnitetään rengasniitein. Niitit on helppo irrottaa tapahtuman päätteeksi, minkä ansiosta banderollit ovat näppärä tapahtumasta toiseen mukana kulkeva tapa mainostaa yrityksen toimintaa.

 

Banderollit – hinta

Banderollit ovat niin näyttäviä ja näppäriä kokonaisuuksia, että niitä saattaa helposti erehtyä luulemaan kalliiksi vaihtoehdoksi. Pienet banderollit ovat kuitenkin yllättävän edullisia. 1 000 mm x 500 mm banderolli maksaa reilut 30 euroa. Keskikokoiset banderollit, kuten 2 500 mm x 890 mm, maksavat noin 80 euroa. Sivustomme kautta saatavat suurimmat banderollit, 4 000 mm x 1 250 mm, maksavat hieman alle 140 euroa. Kun miettii, että banderollit eivät suinkaan ole kertakäyttöisiä, vaan niitä voi käyttää useissa erilaisissa tapahtumissa ja vaikkapa useilla messuilla, on hinta yllättävän edullinen. Voisikin sanoa, että tapahtumissa kiertäville yrittäjille banderollit ovat yksi kustannustehokkaimmista vaihtoehdoista, sillä ne ovat näyttäviä, kestäviä ja edullisia vaihtoehtoja.

 

Banderollien tehoa on mahdollista vahvistaa muilla sivustoltamme löytyvillä personoiduilla tuotteilla, kuten yrityksen yhteystiedot sisältävillä tarroilla. Kun potentiaaliset asiakkaat saavat yrityksestä tietoa monin erilaisin tavoin, on vaikutus entistä suurempi. Esimerkiksi messuilla juuri banderollit tai näyttävät julisteet ovat todennäköisesti se syy, joka saa potentiaalisen asiakkaan huomaamaan sinut ja tulemaan pisteellesi tutustumaan toimintaasi tarkemmin. Kuitenkin pienet tarrat tai muut tuotteet, jotka asiakas saa ottaa pisteeltäsi mukaansa, ovat usein se juttu, joka saa heidät muistamaan sinut vielä messujen jälkeenkin. Banderollit ovatkin ikään kuin houkuttimia, jotka vetävät potentiaaliset asiakkaat luoksesi ja pienet tuotelahjat, kuten tarrat se koukku, joka saa tarttumaan tarjouksiisi.