Julisteet

Julisteet ovat näyttäviä ja edullisia

Julisteet ovat oivallinen tapa saada aikaan suurta näkyvyyttä. Ne sopivat parhaiten väliaikaiseen tarpeeseen, sillä ne on helppo kiinnittää ja poistaa. Julisteet sopivatkin erityisen hyvin esimerkiksi tietyn aikaa voimassa olevien tarjousten mainostamiseen. Jos olet aikeissa järjestää vaikkapa alennusmyynnin, sitä kannattaa mainostaa näyttävin julistein, jotka voi poistaa katukuvasta alennusmyyntien päätyttyä. Julisteita voi käyttää myös erilaisissa tapahtumissa ja kodin sisustuksessa. Edullisella julisteella vaihdat hetkessä edullisesti kotisi tunnelmaa. Julisteet ovat suosittuja myös opiskelijoiden keskuudessa ja messuilla, ja niistä saa helposti luotua myös erilaisia näyttäviä ja mieleisiä lahjaideoita. Julisteiden kohdalla vain mielikuvitus asettaa rajat niiden käyttömahdollisuuksille!

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

julisteet kuin Julisteet

Julisteet | Julisteet

(500.00x330.00 mm)

julisteet kuin Julisteet

Julisteet | Julisteet

(350.00x493.00 mm)

julisteet kuin Julisteet

Julisteet | Julisteet

(500.00x350.00 mm)

julisteet kuin Julisteet

Julisteet | Julisteet

(295.00x420.00 mm)

julisteet kuin Julisteet

Julisteet

(350.00x495.00 mm)

julisteet kuin Julisteet

Julisteet

(350.00x500.00 mm)

julisteet kuin Julisteet

Julisteet

(500.00x500.00 mm)

Julisteet yrityskäytössä

Julisteet ovat monin tavoin näppärä keino markkinoida yrityksesi toimintaa, etenkin silloin, kun mainostat tiettyä asiaa vain tietyn aikaa eli kun mainostarve on väliaikainen. Julisteilla saavutat helposti suurta näkyvyyttä ja voit käyttää niitä esimerkiksi mainostaessasi alennusmyyntejä tai muita merkittäviä tuotemyyntejä, joista haluat potentiaalisten asiakkaiden kuulevan. Voit käyttää julisteita myös erilaisissa tapahtumissa tuomaan yrityksellesi näkyvyyttä ja nostamaan sen esiin massan joukosta. Esimerkiksi messuilla näyttävät julisteet toimivat hyvin. Messut ovat oivallisia tilaisuuksia tutustuttaa potentiaaliset asiakkaat yritykseesi ja sen tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin. Massasta erottuminen on kuitenkin suuri haaste, sillä monet muutkin yritykset ovat paikalla pyrkimässä samaan lopputulokseen. Julisteet voivat auttaa yritystäsi näkymään ja erottumaan sekä luomaan brändiäsi ja nostamaan sen suuren yleisön tietoisuuteen.

 

Julisteet yksityiskäytössä

Julisteet ovat mielekäs valinta myös monenlaisessa yksityiskäytössä. Kodeissa ne ovat mukava ja suosittu sisustuselementti, joka kertoo omaa tarinaansa siitä, kuka kodissa asuu. Julisteen kautta voit kertoa mieltymyksistäsi ja mielenkiinnonkohteistasi näyttävällä tavalla. Samalla julisteet lisäävät kodikkuutta ja tekevät kodistasi entistä enemmän itsesi näköisen. Jos kiinnostuksen kohteesi muuttuvat, on julisteet helppo vaihtaa ilman kovin suuria kustannuksia tai vaivaa.

 

Monet opiskelijat suosivat julisteita, sillä ne ovat edullinen vaihtoehto verrattuna kalliiseen taiteeseen. Kehystetty juliste menee opiskelija-asunnossa taiteesta, vaikkei se olisikaan maksanut maltaita. Näin myös opiskelijalla on varaa hankkia kotiinsa pieni pala visuaalista luksusta, vaikkei hänellä olisikaan varaa huipputaiteilijoiden kalliisiin teoksiin. Myös opiskelijariennoissa käytetään runsaasti julisteita erilaisissa käyttötarkoituksissa.

 

Julisteet ovat myös mukava lahjaidea. Niihin on mahdollista lisätä lahjansaajalle tärkeä kuva ja teksti. Esimerkiksi kaunis yhteisen matkan varrella otettu kuva romanttisesta auringonlaskusta voi olla julisteeseen painettuna lahjansaajalla arvokas ja mieleinen lahja.

 

Julisteet – suunnittelu ja hinta

Julisteet on helppo suunnitella käyttämällä sivustomme tarjoamaa suunnittelutyökalua. Voit luoda työkalun avulla suuria tai hieman pienempiä julisteita. Suurimmat julisteet ovat kooltaan 1 200 mm x 850 mm ja pienimmät 50 mm x 50 mm. Tarjolla on siis erityisen näyttävän kokoisia mutta myös hieman pienempiä julisteita. Pienimmät julisteet maksavat vain muutaman euron, mutta suurimpien hinnat pyörivät noin 40 euron kieppeillä. Voit seurata suunnittelemasi julisteen hinnan muodostumista suunnittelutyökalun näppärällä hintalaskurilla, joka päivittää hinnan tekemiesi valintojen pohjalta.

 

Kuvalla on yleensä julisteessa suuri merkitys, ellei sitten ole kyse pelkästään tekstiä sisältävästä julisteesta. Jos haluat julisteeseesi kuvan, käytä sen valintaan riittävästi aikaa. Työkalumme sisältää mallikuvia useissa kategorioissa, mutta jos et löydä mallikuvien joukosta mieleistä, voit ladata kuvan myös omalta koneeltasi. Muistathan kuitenkin varmistaa, että valitsemasi tiedostomuoto takaa valitsemasi kuvan riittävän laadun siinäkin tapauksessa, että kuvaa tulee suurentaa julistetta varten. Kuvana voi käyttää vaikkapa erityisen onnistunutta otosta yhteiseltä lomamatkalta tai muuta kuvaa, jolla on erityistä merkitystä. Jos kuva tulee yrityskäyttöön, on tärkeää, että valittu kuva tukee haluamaasi viestiä.

 

Tekstin lisääminen julisteeseen onnistuu helposti työkalumme avulla. Varmista tekstin oikeinkirjoitus ja asettele teksti julisteeseen haluamallasi tavalla. Kaikissa julisteissa ei ole pakko olla lainkaan tekstiä, vaan pelkkä kuva saattaa riittää. Harkitse asiaa aina tapauskohtaisesti.

 

Voit valita itse myös julisteesi pohjavärin. Valkoinen on usein varma valinta sisustuksellisen julisteen pohjaväriksi, mutta monissa mainosjulisteissa toimivat hyvin myös erilaiset tehoste- ja huomiovärit, kuten punainen, keltainen ja oranssi. Tällaiset värit herättävät katsojan, etenkin, jos juliste on suuri, ja saavat heidät kiinnittämään julisteeseesi huomiota. Tee julisteeseesi liittyvät valinnat siis aina sen käyttötarkoituksen pohjalta.

 

Asiakastilin sivustollemme luoneet voivat tallettaa luomansa julistemallit. Tämä on erityisen näppärää, jos tarvitset julisteita esimerkiksi mainoskampanjaasi varten, etkä oikein ole varma tarvittavien julisteiden lopullisesta määrästä. Tällöin voit 90 päivän sisällä tilata tarvittaessa lisää julisteita. Voit myös tarvittaessa jatkaa julistemallin säilytystä, ensimmäisen 90 päivän säilytysajan päätyttyä.