Tarrat

Tarrat ovat pieniä mutta tehokkaita

Tarrat ovat melko edullisia tuotteita, joilla voi kuitenkin saada aikaan yllättäviä tuloksia. Tarrat näkyvät kauas ja niiden avulla onkin näppärää luoda esimerkiksi yritykselle aivan uudenlaista näkyvyyttä. Ne ovat myös kätevä ja hintalaatusuhteeltaan edullinen tapa markkinoida erilaisia yrityksiä. Erityisesti messuilla ja monenlaisissa muissa tapahtumissa tarrat ovat suosittu ja tehokas tapa viedä eteenpäin yrityksen sanomaa. Tällaisissa tapahtumissa liikkuu runsaasti yrityksen potentiaalista asiakaskuntaa. Edullisen, mutta näyttävän tarran antaminen potentiaalisille asiakkaille voi auttaa heitä painamaan yrityksen mieleen ja tekemään ostopäätöksen. Laadukkaat tarrat myös vakuuttavat asiakkaat yrityksen toiminnan laadukkuudesta ja luotettavuudesta.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

tarrat kuin Tarrat

Tarrat | Tarrat

(47.00x64.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat | Tarrat

(171.00x135.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat | Tarrat

(79.00x75.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat | Tarrat

(74.00x74.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat | Tarrat

(90.00x55.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat | Tarrat

(123.00x40.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat

(180.00x180.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat

(162.00x206.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat

(109.00x99.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat

(61.00x56.00 mm)

tarrat kuin Tarrat

Tarrat

(79.00x96.00 mm)

Tarrat yrityskäytössä

Tarrat ovat yrityskäytössä erityisen näppärä ja edullinen valinta. Niiden avulla yritys saa näkyvyyttä ja luo edullisen markkinointikanavan. Erityisen hyvin tarrat toimivat messuilla ja muissa tapahtumissa. Kun yrityksen potentiaalista asiakaskuntaa kokoontuu yhteen paikkaan kerralla runsain mitoin, tarrojen jakaminen on hyvä tapa erottua joukosta ja auttaa ihmisiä painamaan yrityksen mieleen. Laadukas tarra onkin näppärä ja tehokas tapa yrityksen markkinoinnissa ja sen näkyvyyden lisäämisessä. Laadukkaat vinyylitarramme soveltuvat monenlaiseen käyttöön ja kestävät käytössä useita vuosia. Saatavilla on myös ulkokäyttöön tarkoitettuja tarroja, joiden säänkestävyys on tavallisia vinyylitarroja parempi. Mieti siis etukäteen, millaiseen käyttötarkoitukseen suunnittelemasi tarrat on tarkoitus valjastaa ja tee valintasi tämän pohjalta.

 

Yritykset voivat painattaa tarraan esimerkiksi logonsa ja yhteystietonsa. Tällainen tarra auttaa asiakkaita palauttamaan yrityksen muistiinsa ja ottamaan siihen yhteyttä myöhemmin. Ilman näyttävää tarraa yritys saattaisi helposti unohtua tai asiakas saattaisi kokea liian vaivalloiseksi kaivaa yrityksen yhteystiedot esiin muuta kautta. Tarrat siis auttavat varmistamaan, että yhteydenotto yritykseen on mahdollisimman helppoa ja että kynnys ottaa yhteyttä on mahdollisimman matala.

 

Tarrat on helppo toteuttaa toiveidesi pohjalta

Tarrat saadaan helposti toteutettua ja valmistettua omien toiveidesi pohjalta. Valitse suunnittelutyökalussamme tuotteeksi tarra ja siirry valitsemaan tarrasi koko, kuva, teksti, muoto ja väri. Tarrat voivat olla itsekiinnittyviä tai niissä voidaan käyttää magneettia. Magneettikiinnitys on hieman arvokkaampi vaihtoehto.

 

Pienimmät tarramme ovat kooltaan 30 mm x 30 mm. Suurimpien tarjoamiemme tarrojen koko on huomattavasti suurempi: 1 200 mm x 850 mm. Tämän kokoinen tarra on erityisen näyttävä, erityisesti, jos valitset siihen värin, joka varmasti kiinnittää huomion.

 

Valitse tarraasi siihen sopiva kuva. Voit käyttää suunnittelutyökalumme mallikuvia, jos niistä löytyy tarraasi sopiva kuva. Mallikuvia on tarjolla useissa eri kategorioissa ja useisiin tarroihin sopivina vaihtoehtoina. Vaihtoehdoista löytyy niin lapsille kuin yrityksillekin sopivia kuvia. Ellei mieleistä kuvaa kuitenkaan löydy mallikuviemme joukosta, voit käyttää omaa kuvaasi lataamalla sen koneeltasi suunnittelutyökaluun. Voit liikuttaa kuvaa tarran pinnalla ja kohdistaa sen haluamallasi tavalla. Voit myös suurentaa tai pienentää tarraasi tulevaa kuvaa. Halutessasi voit lisätä tarraasi myös tekstiä.

 

Tarran muoto ja ääriviivan leikkaus voivat vaihdella. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Ääriviivan leikkaus voi olla pieni, keskikokoinen tai suuri. Malliltaan tarrasi voi olla esimerkiksi neliö, ympyrä, kolmio tai sydän. Kolmionmallinen puna-keltainen tarra on oivallinen valinta halutessasi varoittaa tai kiinnittää huomiota johonkin tärkeään asiaan. Kolmionmallisesta puna-keltaisesta tarrasta tulee nimittäin mieleen varoituskolmio, ja saa katsojan huomion kiinnittymään kohteeseen.

 

Tarrat – suunnittelu ja hinta

Tarrat on helppo suunnitella tähän tarkoitukseen luodun työkalumme avulla. Työkalu auttaa sinua vaihe vaiheelta luomaan haluamasi tarrat nopeasti ja mutkattomasti. Voit valita työkalun avulla tarrasi koon, kuvan, tekstin, muodon, värin ja kiinnitystavan. Kun tarrat näyttävät hyviltä, onnistuu myös tilauksen tekeminen näppärästi työkalumme kautta. Valmiit tuotteet voi klikata suoraan ostoskoriin ja sieltä kassalle. Samalla näet tuotteiden sisältämän alv:n, kuljetuskustannukset ja tilauksesi loppusumman.

 

Jos olet luonut sivustollemme asiakastilin, voit myös tallettaa suunnittelemasi tarramallit tilillesi 90 päiväksi. Tänä aikana niitä on helppo tilata tarvittaessa lisää. Talletusaikaa voi myös jatkaa ensimmäisen 90 päivän jälkeen, jos sinusta tuntuu, että tarvetta samanlaisille tarroille saattaa tulla myöhemmin. Näin säästät aikaa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse aloittaa suunnitteluprosessia jokaisella tilauskerralla alusta.

 

Tarran koko ja muut tekemäsi valinnat vaikuttavat tarran hintaan. Pienet, 30 mm x 30 mm, tarrat ovat edullisia ja niitä voi saada jopa alle 5 eurolla. Keskikokoiset tarrat, kuten 644 mm x 445 mm, maksavat joitakin kymppejä. Suuret, 1 200 mm x 850 mm, tarrat sen sijaan maksavat reippaasti enemmän, magneettikiinnityksellä lähes 200 euroa. Suurikokoinen tarra on kuitenkin erityisen huomiota herättävä ja näyttävä.