Kaiverrus

Kaiverrus on tyylikäs tapa tuoda sanomasi esille

Kaiverrus on upea tapa tuoda sanomasi esille. Se on tyylikäs valinta ja sopii monenlaisiin kyltteihin. Voit valita kaiverruksen suunnittelutyökalumme avulla ja kaiverruttaa suunnittelemiisi kyltteihin haluamasi tekstin. Valitsemasi kaiverrus sopii esimerkiksi monenlaisiin muovikyltteihin tai nimikyltteihin. Erityisesti nimikyltissä kaiverrus luo kyltin kantajasta ammattimaisen kuvan. Ei olekaan ihme, että esimerkiksi terveydenhuollon henkilöstö suosii nimikylttejä, joissa on arvovaltaa huokuva kaiverrus. Myös monilla muilla palvelualoilla käytetään kaiverrettuja nimikylttejä. Vaikka kaiverrettu nimikyltti onkin verrattain edullinen hankinta, on sen arvovaltaa lisäävä vaikutus yllättävän suuri.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

kaiverrus kuin Muovikyltti Kaiverrus

Kaiverrus | Muovikyltti Kaiverrus

(250.00x136.00 mm)

kaiverrus kuin Nimikyltti

Kaiverrus | Nimikyltti

(80.00x30.00 mm)

kaiverrus kuin Muovikyltti Kaiverrus

Kaiverrus | Muovikyltti Kaiverrus

(425.00x274.00 mm)

kaiverrus kuin Nimikyltti

Kaiverrus | Nimikyltti

(80.00x30.00 mm)

kaiverrus kuin Puukyltti

Puukyltti

(275.00x90.00 mm)

kaiverrus kuin Ledikyltti

Ledikyltti

(300.00x100.00 mm)

kaiverrus kuin Metallikyltti

Metallikyltti

(192.00x70.00 mm)

Kaiverrus tarpeidesi mukaan

Kaiverrus on mahdollista hankkia ja suunnitella suunnittelutyökalumme avulla tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi nimikyltissä kaiverrus on oivallinen valinta, sillä se suorastaan huokuu arvovaltaa ja ammattitaitoa. Nimikyltti, jossa on kaunis kaiverrus, on myös hyvä lahjaidea vaikkapa vastavalmistuneelle hoitajalle tai lääkärille. Valitse siis tyyliisi sopiva kaiverrus ja tilaa kauttamme haluamasi kyltit kaiverrettuna. Valitsemasi kaiverrus tuo esiin haluamasi sanoman ja kaiverrettu nimikyltti ammattilaisen rinnassa auttaa häntä luomaan ammattimaisen ensivaikutelman.

 

Laadukas kaiverrus on hyvä valinta hyvin monenlaisiin kyltteihin ja sopii käytettäväksi sisällä ja ulkona, kunhan vain kyltin materiaalivalinnat ovat oikeat. Aina kun alat suunnitella kylttejä, joissa on kaiverrus, kannattaakin ensimmäiseksi pohtia kyltin käyttötarkoitusta.

 

Kaiverrus niin sisä- kuin ulkotiloihin

Kaiverrus toimii niin sisä- kuin ulkotiloissakin käytettävissä kylteissä. Muovikyltti, jossa on kaiverrus, toimii hyvin molemmissa. Oikein valittu muovikyltti kaiverruksella on tyylikäs ja edullinen valinta, joka sopii esimerkiksi ovikyltiksi tai tavaroiden merkitsemiseen. Tällaiset kyltit ovat hyvä valinta myös silloin, kun etsit pitkäikäisiä informaatiokylttejä.

 

Erityisen hyvin kaiverrus toimii nimikylteissä. Ei olekaan ihme, että kaiverrettu nimikyltti löytyy monen palvelu- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisen rinnasta. Kaiverrettu nimikyltti auttaa asiakkaita painamaan asiantuntijan nimen mieleen ja luomaan hänestä luotettavan kuvan.

 

Kyltit, joissa on kaiverrus, toimivat niin yksityis- kuin yrityskäytössäkin. Yksityiskäytössä kaiverrus tuo kylttiin ripauksen luksusta ja yrityskäytössä se auttaa nostamaan kyltin kantajan arvovaltaa. Valitse myös kyltin kiinnitystapa sen käyttötarkoituksen mukaan. Jos kaiverrus tulee nimikylttiin, mieti kiinnitystapaa sen osalta millaisissa vaatteissa kylttiä on tarkoitus pitää. Työvaatteissa suositaan usein klipsikiinnitystä, joka on näppärä ja nopea tapa kiinnittää ja irrottaa nimikyltti ilman, että työvaatteeseen jää pientä reikää. Myös magneetti on suosittu vaihtoehto nimikyltin kiinnitystapana.

 

Kaiverrus valintojesi mukaan

Kaiverrus on mahdollista hankkia omien valintojesi mukaan, sillä tarjoamme sivustollamme suunnittelutyökalun, jolla voit valita kyltteihin toivomasi kaiverruksen. Saat näin yksilölliset kaiverretut kyltit, joissa oikein valittu kaiverrus on tärkeä osa kyltin ilmettä ja näyttävyyttä. Suunnittelutyökalumme avulla näet, kuinka kaiverrus istuu valitsemaasi kylttiin ja miltä erilaiset valintasi näyttävät lopullisessa kyltissä. Kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja luot itsellesi haluamasi kyltit niihin sopivalla kaiverruksella. Suunnittelu on helppo aloittaa työkalumme avulla. Voit valita kylttisi muodon, koon, kaiverruksen ja muut komponentit mieltymystesi mukaan. Muista, että selkeys on valttia myös nimikyltin kaiverruksessa, sillä selkeä teksti on helppo ja nopea lukea jo pikaisella silmäyksellä.

 

Kaiverrus laadukkaisiin kyltteihin

Kaiverrus toteutetaan laadukkaista materiaaleista valmistettuihin kyltteihin. Esimerkiksi muovikyltti toimii hyvin kaiverruksen kanssa ja muovi on muutenkin kestävä materiaali niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Nimikylteissä näyttävä ja tyylikäs kaiverrus on hyvä valinta ja se kannattaakin valmistaa laadukkaista materiaaleista, jotta siitä on iloa pitkään. Laadukkaan, kaiverretun kyltin tilaaminen on helppoa ja sujuvaa sivustomme kautta. Tilaus on helppo tehdä saman työkalun kautta, jolla suunnittelit kyltin ja kaiverruksen. Saat siis tilattua laadukkaat kaiverrukset nopeasti ja helposti.