Hauskat kyltit

Hauskat kyltit tuovat huumoria elämään

Hauskat kyltit ovat kustannustehokas tapa lisätä elämään huumoria. Niiden avulla voidaan keventää tunnelmaa ja saada ihmiset hyvälle tuulelle. Tällä on yllättävän suuri vaikutus ihmisten hyvinvointiin ja hauskat kyltit ovatkin oivallinen tapa lisätä tätä hyvinvointia. Naurun sanotaan pidentävän ikää ja vaikkei tämä ihan täysin pitäisikään paikkaansa, niin ainakin nauru tekee elämästä hauskempaa. Jo tästä syystä hauskat kyltit puoltavat paikkaansa sekä kotona että työpaikoilla. Ne tuovat iloa myös harrastetiloihin ja vaikkapa yhdistysten toimitiloihin. Myös kuivat ja ikävät asiat on mahdollista ilmaista humoristisella tavalla hauskojen kylttien avulla.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

hauskat kyltit kuin Alumiinikyltti

Hauskat kyltit | Alumiinikyltti

(450.00x300.00 mm)

hauskat kyltit kuin Puukyltti

Hauskat kyltit | Puukyltti

(400.00x250.00 mm)

hauskat kyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Hauskat kyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(200.00x295.00 mm)

hauskat kyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Hauskat kyltit | Muovikyltti Kaiverrus

(230.00x295.00 mm)

hauskat kyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(250.00x250.00 mm)

hauskat kyltit kuin Muovikyltti Kaiverrus

Muovikyltti Kaiverrus

(149.00x200.00 mm)

hauskat kyltit kuin Akryylikyltti

Akryylikyltti

(140.00x141.00 mm)

Hauskat kyltit keventävät työpäivää

Hauskat kyltit ovat oivallinen tapa keventää työpäivää. Työpaikoilla joudutaan välittämään ikäviä ja kuiviakin sanomia, mutta niitä on mahdollista keventää huumorin voimin. Parhaimmillaan huumori voi parantaa koko työyhteisön viihtyisyyttä, joten hauskat kyltit voivat tuoda iloa koko työyhteisölle. Inspiraatiota hauskojen kylttien suunnitteluun voit löytää vaikkapa erilaisista hauskoista sanonnoista tai lyhyistä vitseistä.

 

Hauskat kyltit tuovat iloa kotiin

Hauskat kyltit sopivat hyvin kodin ilontuojiksi. Ne ovat kivoja huumoripitoisia sisustuselementtejä, jotka tuovat iloa silloinkin, kun maailma tuntuu kaatuvan päälle. Kodin pitäisi olla turvasatama, joka suojaa asukkaitaan vaikeissakin paikoissa – tilanteissa, joissa huumorille on todella tarvetta. Huumoripitoiset, hauskat kyltit voivatkin olla juuri tällaisia iloa tuovia pieniä asioita, jotka tekevät arjesta pikkuisen iloisempaa. Hauskat kyltit on mahdollista suunnitella esimerkiksi magneettikiinnityksellä, jolloin perhe voi käyttää niitä vaikka jääkaapin oveen kiinnitettyinä ja jolloin hauskat kyltit voidaan tarvittaessa helposti siirtää paikasta toiseen.

 

Kotona hauskat kyltit muuntuvat helposti myös vaikka kodin ovikylteiksi. Tällaiset kyltit voivat sisältää vaikkapa hassun synonyymin tai vihjauksen. Niihin voi sisällyttää myös tahallisen kirjoitusvirheen. Hauskat kyltit kodin ovissa tuovat ripauksen arjessa tarvittavaa huumoria.

 

Hauskat kyltit – inspiraatiota ja vinkkejä

Hauskat kyltit tarjoavat sinulle tilaisuuden käyttää luovuuttasi kylttien suunnitteluvaiheessa. Nimensä mukaisesti nämä kyltit saavat olla hauskoja, joten näiden kylttien suunnittelussa voit käyttää vapaasti värejä, muotoja, tekstejä ja kuvia. Lisäksi kyltit voivat olla kooltaan hyvinkin erilaisia.

 

Toisinaan hauskojen kylttien suunnittelussa saattaa kuitenkin tuntua, että inspiraatio on hukassa, ja hyvät vinkit ovatkin tällöin tarpeen. Hyvä vinkki tällaisessa tilanteessa on tutustua vaikkapa aihepiiriin liittyviin hauskoihin sanontoihin tai pieniin vitseihin. Kissaihminen voi kirjoittaa kylttiin esimerkiksi kannanoton siitä, että mitä enemmän hän tapaa ihmisiä, sitä enemmän hän pitää kissastaan. Tällainen kannanotto on sekä hauska että herättelevä ja sopii hyvin hauskan kyltin tekstiksi.

 

Työyhteisössä ikävä ja kuiva asia, kuten muistutus omien jälkien siivoamisesta, voidaan ilmaista hauskalla kyltillä humoristisella tavalla mainitsemalla esimerkiksi, ettei työntekijöiden äiti ole töissä työpaikalla, joten omat jäljet on siivottava itse. Tällaiset hauskat kyltit tekevät tärkeästä, mutta melko ikävästä asiasta humoristisen. Usein huumorin muotoon ujutettu kehotus otetaan helpommin vastaan kuin suora käsky.

 

Hauskat kyltit sopivat hyvin myös esimerkiksi auton koristeiksi. Voit ilmoittaa kyltillä vaikkapa, vaarin, mummon tai kuninkaan olevan auton kyydissä. Myös liikenteessä ikävän, mutta tärkeän viestin voi ilmaista astetta kevyemmin. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii turvavälistä muistuttava hauska kyltti, jossa sanotaan, että jos takana ajava kuljettaja pystyy lukemaan kyltin tekstin, ajaa hän liian lähellä edellä ajavaa autoa. Näin tärkeä viesti ei enää olekaan ihan niin kuiva kuin selkeä käsky pitää turvavälit riittävän pitkinä.