Talokyltti

Talokyltti ohjaa ja opastaa

Talokyltti ohjaa ja opastaa löytämään perille. Ne kertovat talon numeron, minkä lisäksi niissä on mahdollista kertoa myös esimerkiksi talossa asuvan perheen nimi tai rakennuksessa toimivan yrityksen nimi. Julkisivukyltit toimivatkin yleensä tärkeissä käytännön tehtävissä. Myös nämä kyltit on kuitenkin mahdollista suunnitella ja räätälöidä omaan makuun sopiviksi ja niistä on mahdollista tehdä yksilöllisiä ja tyylikkäitä. Talokyltti on mahdollista valmistaa monessa eri koossa ja monista eri materiaaleista. Myös erilaisia värejä ja tekstejä on mahdollista hyödyntää talokylteissä. Voit räätälöidä omat talokyltit suunnittelutyökalumme avulla.

Pikatoimitus

Nopeat toimitukset!

Korkein laatu

Korkein laatu

Helppo_käyttää

Helppokäyttöinen

talokyltti kuin Puukyltti

Talokyltti | Puukyltti

(200.00x200.00 mm)

talokyltti kuin Muovikyltti Kaiverrus

Talokyltti | Muovikyltti Kaiverrus

(200.00x250.00 mm)

talokyltti kuin Akryylikyltti

Talokyltti | Akryylikyltti

(200.00x100.00 mm)

talokyltti kuin Alumiinikyltti

Talokyltti | Alumiinikyltti

(250.00x250.00 mm)

talokyltti kuin Puukyltti

Puukyltti

(117.00x46.00 mm)

talokyltti kuin Akryylikyltti

Akryylikyltti

(180.00x200.00 mm)

talokyltti kuin Alumiinikyltti

Alumiinikyltti

(250.00x250.00 mm)

Talokyltti räätälöitynä

Talokyltti on helppo räätälöidä käyttämällä sivustoltamme löytyvää suunnittelutyökalua. Voit suosia joko perinteisiä talokylttejä tai valita persoonallisemman tyylin – valinta on sinun. Varmista kuitenkin, että suunnittelemasi talokyltti sopii talosi julkisivuun.

 

Voit valita työkalumme avulla talokylttisi koon, värin, tekstin ja muodon. Usein talokyltit ovat muodoltaan neliöitä tai nelikulmioita, mutta voit suosia myös persoonallisempaa tyyliä. Muovi toimii usein hyvin talokyltin materiaalina, mutta halutessasi voit käyttää talokyltissäsi myös jotakin muuta materiaalia, kuten alumiinia.

 

Talokyltin pohjaväri voi olla melko neutraali musta, harmaa tai valkoinen tai astetta näyttävämpi sininen. Voit kuitenkin suosia myös rohkeampia vaihtoehtoja, kuten keltaista tai punaista, jotka näkyvät kauas ja herättävät huomiota.

 

Usein talokyltti sisältää ainoastaan talon numeron. Se voi kuitenkin sisältää myös muuta tietoa, sillä voit halutessasi lisätä kylttiisi esimerkiksi sukunimesi. Jos talokyltti tulee yrityksen liiketiloihin, voi siihen lisätä yrityksen nimen. Näin asiakkaat löytävät entistä helpommin perille. Kadun numeron lisäksi kylttiin on mahdollista lisätä kadun nimi. Tämä auttaa suunnistamisessa, etenkin, jos talo sijaitsee katujen kulmauksessa, jolloin aluetta tuntemattoman saattaa olla hankalaa päätellä kummalla risteävistä kaduista talo sijaitsee. Tällöin kylttiin lisätty kadun nimi auttaa löytämään oikean talon.

 

Jos haluat talokyltistäsi erityisen yksilöllisen, voit käyttää siinä numeron sijaan kirjaimin kirjoitettua numeroa. Tällöin kyltissä voi lukea esimerkiksi numeron 13 sijaan kirjaimin merkitty kolmetoista. Myös talokylttien suunnittelussa voi siis käyttää mielikuvitusta ja luovuutta ja välttää näin uppoutumasta massaan.

 

Talokyltti – suunnittelu ja tilaaminen

Talokyltti on helppo suunnitella, toteuttaa ja tilata sivustomme kautta. Klikkaa itsesi käyttäjäystävälliseen suunnittelutyökaluumme ja aloita suunnittelutyö saman tien. Näet suunnittelun joka vaiheessa saatavilla olevat vaihtoehdot ja voit muokata talokylttiäsi omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Voit myös kokeilla miten erilaiset valinnat, kuten erilaiset pohjavärit käytännössä toimivat. Voit myös valita talokylttisi koon, materiaalin ja kiinnitystavan. Talokyltin suunnittelu ei sido sinua mihinkään, joten voit vapaasti antaa luovuutesi lentää ja kokeilla erilaisia vaihtoehtoja.

 

Näet myös suunnittelun jokaisessa vaiheessa, kuinka valintasi vaikuttavat talokylttisi lopulliseen hintaan. Esimerkiksi erilaiset materiaalit ja kyltin koko muuttavat kyltin hintaa. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus, jos olet liikkeelle pienellä budjetilla, ja haluat saada luotua laadukkaat talokyltit mahdollisimman edulliseen hintaan.

 

Myös talokyltin tilaaminen onnistuu helposti, sillä voit hoitaa sen suoraan suunnittelutyökalun kautta, kun suunnitteluprosessi on valmis ja olet tyytyväinen lopputulokseen. Toimituksemme ovat nopeita, joten pääset pian nauttimaan uudesta talokyltistäsi, joka on toteutettu omien suunnitelmiesi pohjalta.

 

Talokyltti tuo talollesi ilmettä

Talokyltti voi olla tyylikäs, persoonallinen ja näyttävä. Toisaalta se voi olla myös melko neutraali ja vaatimaton kyltti, joka tyytyy lähinnä ilmoittamaan talosi numeron ja auttaa näin vieraitasi tai asiakkaitasi löytämään perille. Suositpa sitten millaista tyyliä tahansa, talokyltti tuo talollesi ilmettä. Se on kuin piste i:n päällä ja asia, jonka huomaa varsinaisesti vasta kun se puuttuu.